Parttime vacature vinden op 9tot3 vacaturebank!

Parttime vacaturesParttime vacature op 9tot3 vacaturebank! Wil jij parttime werken en (deels) vanuit huis kunnen werken? Op 9tot3 vacaturebank vind je regelmatig een leuke parttime vacature, die misschien wel bij jou past. Of bij iemand die je kent? We zoeken voor allerlei branches en in diverse functies. Zolang de werktijden maar in overleg kunnen worden vastgesteld.

Parttime vacature of fulltime met flexibele uren

Wil jij ook parttime werken? Of in elk geval jouw werktijden zelf in kunnen delen, zodat je werk en gezin beter kunt combineren? Vind dan een parttime vacature op de 9tot3 vacaturebank. En als je fulltime wilt werken, kies dan een vacature waarbij de werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Met een deel van je tijd op kantoor in combinatie met een aantal uren thuiswerken. Zo kun je flexibel door de week toch een fulltime baan uitvoeren. Steeds meer vrouwen starten een eigen zaak om dat te kunnen doen. Maar het is nu ook de tijd om deze mogelijkheden met werkgevers te overleggen. Er is immers een krapte op de arbeidsmarkt. Werkgevers doen weer veel beter hun best om aan goed personeel te komen. Gewoon omdat er meer banen zijn dan werkzoekenden. En zeker als je een goede opleiding hebt, heb je een goede onderhandelingspositie.

9tot3 vacaturebank terug in bedrijf

De laatste jaren waren er weinig vacatures te vinden op onze 9tot3 vacaturebank, omdat er niet zoveel kansen waren voor parttime werk. Een parttime vacature is nu veel gemakkelijker te vinden. Daarom gaat 9tot3 vacaturebank weer bedrijven benaderen en zorgen dat jij een ruimere keuze krijgt. Voor een leuke parttime vacature of fulltime baan op jouw niveau. Houd de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je alle nieuwe vacatures in je mailbox. En als je zelf bij een bedrijf werkt, dat flexibel omgaat met werktijden, neem dan contact op met Vivienne Westerhoud via info@9tot3.nl of bel 0651949755. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.