Is dit nu later als ik groot ben…Werk en gezin in balans

door: Maaike de Haan, werkengezininbalans.nl.
Is dit nu later als ik groot ben…
Eind 2010 was ik Bore-Out als hard Werkende Moeder. Hoog opgeleid,  begin 30, 2 kinderen, gelukkig getrouwd, freelance arbeidsdeskundige en een hypotheek. Moe en niet gelukkig! Het besef was confronterend: 80% van mijn tijd besteedde ik aan zaken die mij geen voldoening gaven en mij energie en tijd kostten, zoals rapporteren, administratie, veel autorijden, huishouden, verplichte bezoekjes bij familie/vrienden en het onderhouden van energie slopende relaties. Ik was de Regie over mijn eigen leven kwijt geraakt onderweg. Ik heb verschillende professionals bezocht en opleidingen gevolgd en mij deze eigen gemaakt.Dit maakte dat ik de regie terug kon nemen met als resultaat: Ik besteed nu 85% van mijn tijd aan zaken die mijn energie geven, die ik als uitdagend beschouw en waar ik lol aan beleef zoals ondernemen, gezin met inmiddels 3 kinderen en hobby’s. 15% van mijn tijd gaat nu nog maar op aan verplichte zaken die ik minder leuk vind, maar ook bij het leven horen. Ik gun ook jou dit resultaat, zodat je meer plezier en energie gaat ervaren in je dagelijkse bestaan. Vanuit hier heb ik een uniek stappenplan ontworpen.

Ik help Werkende Moeders die worstelen met een goede balans in Werk & Gezin door mijn unieke stappenplan, zodat ze de regie op hun eigen leven terug nemen. Weet wie je bent en wat je wilt uitstralen!

Jij weet dat jij ooit een vrouw was met veel pit en dromen, maar je weet niet meer waar die vrouw is en wilt haar terug vinden? Waarschijnlijk ontbreekt het je aan kennis over hoe jij met behulp van praktische handvatten en coaching jezelf weer kunt laten stralen en je de regie op je eigen leven terug kunt nemen. Hierdoor komen Werk & Gezin weer in balans en ga jij weer stralen! Iedere dag kun je de keuze maken om te veranderen.
Ik kan jou hiermee helpen, waardoor jij:

  • inzicht krijgt in jouw stijl van communiceren met anderen.
  • inzicht krijgt in jouw leerstijl en werkstijl.
  • zonder excuses, keuzes gaat maken die goed zijn voor jou.
  • zichtbaar wordt en de balans terug krijgt in jullie gezin.
  • moeiteloos de regie over je eigen leven gaat nemen.
  • durft te kiezen voor jezelf.
  • meer tijd overhoudt voor leuke dingen.
  • 85% van je tijd gaat besteden die je leuk vindt en waar je lol aan beleeft.
  • kennis over jezelf en je kinderen krijgt en dit kunt toepassen.
  • genoeg tijd overhoudt voor je quality time voor je gezin en jezelf!

Mijn doel is om je te helpen aan een goede balans in Werk & Gezin, zodat jij je ambities waar kunt maken en regie terug neemt op je eigen leven. Werk en gezin in balans

E-coaching
Het maakt niet uit wanneer en waar je je bevindt wij bieden E-coaching aan. Klik voor meer informatie! Mijn 6 maanden programma Mijn eigen Handleiding voor combineren Werk & Gezin © leert je de 5 stappen die je moet zetten om Werk en Gezin in Balans te krijgen en de regie terug te nemen over je eigen leven. Wil je meer informatie over dit programma kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.