Boek: ‘Echte mensen, echte dilemma’s’

Ben ík nu gek, of hebben anderen dat ook? Ben ik de enige die zodra hij voor werk in het buitenland is, eigenlijk weer naar huis verlangt? Die moeite heeft met het vinden van een goede balans tussen werk en privé? Die eigenlijk liever naar de borrel van de zaak gaat, maar uiteindelijk toch na het werk direct vertrekt naar man en kinderen? Die zijn droomplaatje in het honderd ziet lopen en moeite heeft de draad weer op te pakken? Die absoluut, maar dan ook absoluut geen ‘nee’ kan zeggen en daardoor geen minuut voor zichzelf heeft? Ben ik écht de enige die blijft wikken en wegen?
Nee, je bent zeker niet de enige! Je begeeft je in het goede gezelschap van minstens 49 andere mannen en vrouwen die net als jij kleine en soms grote dilemma’s hebben. Alle kort en krachtig opgetekend en in beeld gebracht in dit boek. Portretten van echte mensen over levensvragen, schuldgevoelens, twijfelmomenten en verwondering.
Het boek is prikkelend voor iedereen die inzicht wil in eigen en andermans dilemma’s. Want uit ervaring weten we dat herkenning in de verhalen van anderen relativeert, geruststelt en soms zelfs een helpende hand kan bieden.
Nee, je bent echt niet gek, je bent gewoon mens!
Te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.