SOS-Kinderdorpen

 SOS-Kinderdorpen www.soskinderdorpen.nl zorgt  ervoor dat wees- en verlaten kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Waar ze zich kunnen ontwikkelen tot kansrijke volwassenen.

Wie wij zijn & Wat we doen
De kansen van een kind worden voor een groot deel bepaald door de plek waar het wordt geboren. In veel landen zijn die kansen minimaal. Als kinderen er daar alleen voor komen te staan, komen ze vaak in een uitzichtloze en kwetsbare situatie terecht.

Unieke gezinsgeoriënteerde aanpak

SOS-Kinderdorpen zorgt ervoor dat wees- en verlaten kinderen over de hele wereld kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Vanuit deze missie hebben we de dagelijkse zorg over ruim 75.000 wees- en verlaten kinderen in 500 SOS-kinderdorpen. En helpen we 265.000 kinderen uit kwetsbare families samen met hun familieleden via onze gezinsversterkende programma’s, om te voorkómen dat deze kinderen er alleen voor komen te staan.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat kinderen krijgen waar ze recht op hebben: een thuis, een liefdevolle opvoeding en een goede verzorging in een veilige en respectvolle omgeving. Ongeacht hun geloof, afkomst of huidskleur.

Dankzij onze unieke gezinsgeoriënteerde aanpak krijgen kinderen die er ooit helemaal alleen voor stonden, een solide basis en een kans om zich te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. En kunnen zij een bijdrage leveren aan de toekomst van hun eigen omgeving.

Wij zijn niet-overheidsgebonden en wij kunnen dit werk doen dankzij de financiële steun en inzet van onze vrijwilligers, donateurs en partners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.