Age of stupid? Ladies First kiest voor NotStupid

‘Pak een man en maak hem groen!’

Onder grote belangstelling van ‘duurzaam Nederland’ ging op 22-10-09 de film The Age of Stupid in première in Tuschinsky Amsterdam. Ladies First was present. Direct na afloop van de film onderstreepte initiatiefnemer Wubbo Ockels de woorden van Kofi Anan ‘we all need to push it some more’. Wubbo riep het publiek op veel uit te nodigen hun naam achter te laten op de site www.Ladiesfirst.nu om zo de eis voor een 100% Schoon Nederland in 2050 kracht bij te zetten.

Wubbo: “Wij blijven hoe dan ook optimistisch! Het is onze ambitie op 08-03-10   met 1 miljoen namen naar de Nederlandse regering te stappen en te eisen dat er actieplan komt waarmee we op grote schaal innovatieve duurzame technologie in Nederland kunnen toepassen. Het is vooral risicomijdend bestuur, complexe regelgeving en stroperige bureaucratie die transitie naar een duurzame economie vertraagt terwijl goede regelgeving (zie Duitsland) deze juist versnelt.”

De beweging Ladies First wil op verfrissende en eigen wijze een appèl doen op alle Nederlanders om gebruik te maken van hun recht een schone toekomst te eisen voor onze kinderen en kleinkinderen. Vrouwen nemen de leiding en dagen de mannen uit te kiezen voor een duurzame toekomst met de slogan: ‘Pak een man en maak hem groen!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.