Winnen 3X4 kaartjes voor de premiere van Monster High! winnaars zijn bekend!

Mattel B.V. en Universal Pictures Benelux geven de spannende allereerste vertoning van de nieuwe sensatie uit Amerika. En jij kunt daarbij zijn! Op zondag 21 oktober a.s. in De Lichtfabriek, Minckelersweg 2, 2031 EM  Haarlem. Ontvangst vanaf: 13:00 uur. Start film: 14:00 uur. Lees snel verder hoe jij GRATIS kaartjes kunt winnen!


Winnen?
Wil jij 4 kaartjes winnen om bij deze feestelijke vertoning van Monster High aanwezig te zijn op 21 oktober? Volg dan deze link en meld je vóór 12 oktober aan. Als je meedoet en je gegevens achterlaat, ga je automatisch akkoord met het ontvangen van onze gratis Mamas nieuwsbrief.

Na afloop van de filmvertoning zal Juvat, bekend van het RTL tv-programma So You Think You Can Dance, een korte dance workshop geven op de titelsong van Monster High™ ‘The Frightsong’. Aansluitend gaat het dak van de Lichtfabriek eraf met DJ Wes die ervoor zal zorgen dat de kids niet stil kunnen blijven zitten. De kinderdisco is rond 16:30 uur ten einde.

In Monster High: Monster Meiden worden scholieren op Monster High al jarenlang gewaarschuwd dat Halloween een nacht is waarop ze binnen moeten blijven en te allen tijde conflicten moeten vermijden. Frankie en haar vrienden ontdekken echter dat kids het vroeger superleuk vonden om deze feestdag samen te vieren. De meiden besluiten de tijd terug te draaien en gebruiken de nacht om hun individualiteit te vieren….

Met de volmaakt onvolmaakte tienerkinderen van ‘s werelds bekendste monsters als hoofdpersonages, valt Monster High™ wereldwijd in goede aarde bij meisjes door zijn slimme en grappige verhaallijnen en de herkenbare personages – elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, hilarische monstertrekjes en coole monstererfenis. In Amerika zijn de poppen uitgegroeid tot het tweede bestverkochte merk van modepoppen. De boeken uit de Monster High™-serie staan op de bestsellerlijst van de New York Times  en de geanimeerde webisodes werden momenteel al meer dan 140 miljoen keer bekeken!

Mattel brengt dit najaar een nieuwe lijn van Monster High modepoppen uit en de DVD Monster High: Monster Meiden is vanaf 24 oktober verkrijgbaar.

Ga naar http://nl.monsterhigh.com/ voor meer informatie over Monster High™.

Kledingadvies: Monster

De film wordt vertoond in de Nederlandse versie. Kijkwijzer: AL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.