Winactie: Bluf jezelf en je gezin het jeugdtheater in

Win de allereerste kaarten voor een eigenzinnig theatervoorstelling.  Mama’s die genieten van eigenzinnig en prikkelend kwaliteitstheater kunnen komend theaterseizoen, samen met de hele familie, hun hart ophalen bij Het Laagland. Dit Limburgse jeugdtheatergezelschap brengt maar liefst 3 producties op de planken, die wegens succes terug zijn in Nederland. KING A 8+, een familievoorstelling vol moed en bluf, NU EVEN NIET 7+, een ondeugende voorstelling met een scherp randje en Het Ontstaan van Wit 4+, een ontdekkingstocht door een wereld van kleur. Lees snel verder hoe je kunt winnen!

Een theatergezelschap dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassen ontroert, dat is Het Laagland. Onder de artistieke leiding van Inèz Derksen en samen met de enorm brede  en rijke creatieve input van Bas Zuyderland maakt Het Laagland toneel dat terug grijpt naar fantasievolle, herkenbare verhalen die vaak zijn gebaseerd zijn op succesvolle klassiekers uit de jeugdliteratuur. Zo bracht Het Laagland bijvoorbeeld internationaal Ronja de Roversdochter en ’Het Oneindige Verhaal’ tot leven. De acteurs waar Het Laagland mee werken, bezitten vaak een zinderende spelenergie. De regie kent humor én diepgang, en mede dankzij de inzet van de eenvoudige theatrale middelen mag Het Laagland zich met recht het visitekaartje van de theatrale verbeeldingskracht noemen.

 

KING A (8+)
Een ode aan ieders ridderhart
De legende van Arthur begon ooit met een jongen die ervan droomde ridder te worden, maar plotseling koning der ridders, koning der koningen werd. Hoe stoer is het om ridder te zijn, maar hoe moeilijk om grote beloften waar te maken. Er zijn krachten die zwaarder wegen dan die van een zwaard.

Première: 29 september om 19.00 uur 2012 in Stadsschouwburg Sittard Geleen. Daarna toert KING A t/m 15 juni 2013 langs diverse theaters in Nederland en België.


NU EVEN NIET! (7+)

Een ondeugende voorstelling met een scherp randje
Een lichtvoetige voorstelling over het geheime verlangen van een kind dat dapper de last van zijn ouders probeert te dragen. Het verlangen om echt gezien en gehoord te worden.

Première: 21 oktober 2012 om 15.30 uur in Theater Heerlen. Daarna toert NU EVEN NIET! t/m 15 juni 2013 langs diverse theaters in Nederland en België.


Het Ontstaan van Wit  (4+)

Ontdekkingstocht door een wereld van kleur
Deze kleutervoorstelling is meer dan een leuke theatervoorstelling over Anna en haar opa. Het is een bewegend schilderij waarin taal, spel en kleur een wonderlijk geheel vormen. Een puur verhaal, over twee mensen die elkaar vinden en verrijken.

Première: 21 oktober om 13.30 uur in Theater Heerlen. Daarna toert ‘Het ontstaan van wit’ t/m 15 juni 2013 langs theaters in Nederland en België.

Kaartjes winnen voor een voorstelling?

Wil jij met het hele gezin gratis naar één van de Laaglandvoorstellingen? Word vriendjes met Het Laagland via Hyves of Facebook en post een ‘bluf bericht’ over waarom jij met je gezin het theater in moét!  Begin je post met: ‘Deze stoere mama moet naar… (voorstellingsnaam) in …. (plaatsnaam),  want…’.  Uit de leukste inzendingen kiezen we een winnares. De actie loopt tot eind juli. Meer informatie over de voorstellingen, trailers en de complete speellijst zijn te vinden op www.hetlaagland.nl | www.facebook.com/hetlaagland | www.laagland-sittard.hyves.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.