Veluwe Vakantieparken, speelparadijs voor kids

Veilig spelen

Veluwe VakantieparkenVeluwe Vakantieparken, daar is veel te doen. Dat de kinderen lekker kunnen rondrennen en fietsen is op vakantie erg belangrijk! Niet bang hoeven zijn dat ze verdwalen of gemakkelijk de camping zullen verlaten. Hoe heerlijk is het dan ook als dit kan, en je als ouders zijnde rustig in de stoel achterover kunt leunen met een heerlijk boek, zodat u helemaal tot rust kunt komen.

Autovrij en speeltuintjes

Op camping het Schinkel zijn de meeste Kampeervelden auto vrij. Heerlijk toch om niet op het verkeer te hoeven letten? Op ieder veldje staan er verschillende speeltuintjes geheel in het teken naar hoe de velden zijn genoemd. Op het spinnenrijk staat er bijvoorbeeld een hele grote schommelspin, op de kamelenbult een grote klim-kameel en op het apenwoud kunnen de kleintjes ravotten als echte aapjes op de klim en klauter toestellen. U kunt zo de allerkleinste kampeerders in de gaten houden vanaf u kampeerplaats terwijl zei heerlijk spelen in het speeltuintje voor de deur.

Indoorspeeltuin vol avontuur

Op camping de Pampel een van de ‘Veluwe Vakantieparken’ is er een hele grote indoorspeeltuin, gemaakt van allerlei zachte en valveilige materialen waardoor ook de allerkleinsten kunnen klimmen en klauteren. Als ouders kunt u aan de picknicktafel binnen of buiten gaan zitten en de kinderen gaan lekker hun gang. Op de trampoline, klimwand of van de glijbaan, de indoor speeltuin zit vol avonturen.

Kindvriendelijk uiteten

Een gezellig familierestaurant op de camping zal in de vakantie ook vast wel goed bevallen. Op Camping de Pampel vinden we het altijd reuze gezellig als de kleintjes komen eten, ze krijgen een mooie placemat kleurplaat en zelfs als ze dan niet stil kunnen zetten kunnen ze nog heerlijk spelen in de grote speeltuin, waar u op uitkijkt terwijl u wacht op een heerlijke verse burger of een kindermenu. “Kinderen……..het eten is klaar!” Zo aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Eens kijken of papa die bestelde Big-Burger op krijgt?

Op Camping het Schinkel een van de mooie Veluwe Vakantieparken, is er een grote speelhoek waar de kleintjes zich vermaken terwijl er een heerlijke bambino pasta wordt bereid. Geen zorgen papa en mama, een rommeltje aan tafel? Wij ruimen het op, wij vinden het nou eenmaal veel te gezellig met al die kindertjes! Met een leuke kinder-verrassing sijsbeker sluit u de heerlijke maaltijd en de gezellige avond af.

De koninklijke stallen en een ritje op de ezel

Wat is een Koninkrijk zonder dieren? Niks natuurlijk vandaar dat wij op ons park het Schinkel ‘Koninklijke stallen’ hebben met geiten, schapen en ezeltjes. En onze Koninklijke dieren staan natuurlijk graag in de spotlight en zijn dol op aandacht! Heel bijzonder van onze Koninklijke stallen is dat je er een echte Ezel kunt huren om een ritje op te maken door het bos!

Veluwe Vakantieparken en het hertenbos

Op camping de Pampel is er vooraan op de camping een hertenbos. Iedere ochtend krijgen de hertjes eten, want dan zijn ze erg hongerig. De herten eten alles wat er maar over is, groente, fruit en oud brood ze smullen ervan. Ieder jaar in juni/Juli worden er ook weer een paar babyhertjes geboren en breidt de hertenfamilie zich een stukje uit. Het mannetjes hert is erg statig en heeft al een groot gewei. Voor de kinderen geweldig om deze hertenfamilie te komen bewonderen.

Waterpret en een plons in het diepe

Een camping zonder waterpret dat is onmogelijk. Zodra de zon weer schijnt en de schoolvakanties in volle gang zijn, pakken we de zwempakken en broekjes weer uit de kast want dan wordt het tijd voor spetter plezier! Op camping de Pampel staat er dit jaar een 16 meter lang geheel nieuw kinderbad klaar voor de gasten. Alle dieren van de Big 5 vinden de kinderen terug in dit gloednieuwe bad! Vicky de Vos kijkt vanuit de verte al met de verrekijker naar de spelende kids, Eva de eekhoorn dompelt graag water vanuit het eikeltje over je heen, en als je aan het stuur draait van de jeep laat misschien Ivo het zwijntje zich ook nog zien. Voor de baby’s zijn er speciale baby boomstam badjes. En papa en mama pakken een heerlijke ligstoel om te zonnen of nuttigen een verfrissend drankje op het terras waarvandaan ze de kleintjes in de gaten houden. Wat een spetterplezier! Op het Schinkel bevindt zich de koninklijke vijvers, een super groot open lucht zwembad en uiteraard voor de kleintjes een kinderbadje.

Tjoekoe tjoek…..daar komt de trein

De pampel-express haalt in de schoolvakantie iedere avond alle kindertjes op over de camping om te gaan kijken naar het meeleef theater of voor een leuk gezellig familiespel. Zowel de kleintjes als de papa’s en mama’s beloven iedere avond weer veel gezelligheid en plezier te ontvangen van het animatieteam in het overdekte theater op camping de Pampel. Ook leuke bosspelen in het bos van de camping, sport en spel en knutselactiviteiten worden dagelijks georganiseerd, de kinderen zullen zich van 10.00 uur in de ochtend tot en met de avond volop vermaken.

Douchen onder een boom

Als u als ouders denkt dat alleen de speeltuinen vol plezier en avontuur zitten dan heeft u het mis, want zelf het sanitair gebouw is 1 groot feestje. Op camping de Pampel douchen de kinderen onder een hele grote boom, zijn er speciale boomstam wastafeltjes met spiegels op de juiste hoogte en kleine kindertoiletten. Het spetterbos welke gelegen is in saniplaza (verkozen tot europa’s mooiste sanitairgebouw) is voorzien van prachtige muurschilderingen en in het bos vindt je allerlei dieren. Ook op camping het Schinkel denken we aan de kleintjes want daar is een speciale apen douche. Op de verschillende Veluwe Vakantieparken is veel leuks voor kinderen!

Dansen als prinsen en prinsessen

Een goede ochtend gymnastiek als u nog niet geheel bent ontwaakt? Dans dan mee met de hofhouding en koning Siebrand, je kunt de dag niet beter beginnen. Dit jaar is er een geheel nieuwe cd met allerlei leuke liedjes. Het favoriete liedje “de Pampel is super” heeft zelfs een geheel nieuw jasje gekregen dit jaar, einde van u vakantie zingen de kinderen deze naar hartenlust mee. Omdat de kinderen natuurlijk aan het einde van de vakantie het helemaal niet leuk vinden om naar huis te gaan, kunnen ze sparen voor een gratis cd zodat als de vakantie goed is bevallen de kinderen ook het volgende jaar alle liedjes nog kennen als ze weer terug willen naar Veluwe Vakantieparken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.