Tips om een weekend Movie Park Germany extra leuk te maken!

Movie Park Germany is een attractiepark in het Duitse Bottrop. Het park draait volledig om diverse thema’s uit de filmwereld en is een attractiepark voor het gehele gezin. Een weekend naar Movie Park Germany kan extra leuk worden door het te combineren met een aantal andere uitjes, of door er een korte vakantie aan vast te plakken. Hier lees je een aantal tips om er een leuk weekend van te maken in Duitsland!

Download kortingscoupons

Neem eens een kijkje bij eventuele kortingscoupons die je kunt downloaden. Je kunt dan extra voordelig je weekend doorbrengen in het attractiepark.

Geheel verzorgde reizen

Er zijn diverse reisorganisaties die geheel verzorgde reizen aanbieden naar het attractiepark. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet het eigen vervoer te regelen, maar je vertrekt met de bus richting Duitsland. Je kunt vanaf diverse plekken in Nederland op de bus stappen.

Boek een bungalow in de buurt

In de buurt van het attractiepark zijn verschillende vakantieparken te vinden waar je voordelig een bungalow kunt boeken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld nog eens lekker een avondje wilt zwemmen na een bezoek aan Movie Park Germany. Diverse reisorganisaties bieden een trip aan naar Movie Park Germany, in combinatie met meerdere overnachtingen in een bungalow.

Wat maakt Movie Park Germany zo leuk?

Het pretpark is leuk vanwege het diverse aanbod van attracties. Elke middag is er in het park een visueel spektakel te bewonderen. Een perfecte onderbreking voor het slenteren van attractie naar attractie. Voor de kids is er ook genoeg te ondernemen. Er is een speciaal gedeelte van het park speciaal voor hen ingericht. Zeker kinderen in de leeftijd van 8-10 jaar zullen zich prima vermaken. Dat geldt echter ook voor tieners, twintigers en volwassenen. Maak er daarom een leuk weekendje van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.