Simbo jeugdreizen, een te gekke vakantie voor je kids – 10% korting

Simbo jeugdreizen

‘’ Mam, ik wil op zomerkamp!’’ Als moeder zijnde schieten er meteen allerlei gedachtes in je hoofd: is mijn kind daar al aan toe? Ben ik daar wel aan toe? Welke organisatie is hiervoor geschikt en waar moet ik allemaal aan denken? Elk jaar gaan duizenden kinderen en jongeren op zomerkamp. Naast de eigen gezinsvakantie is dit ook een superleuke invulling voor de lange zomer die kinderen moeten overbruggen. Eén van de grootste aanbieders is Simbo Vakanties, landelijke specialist voor kinder- en jongerenvakanties.

De zomerkampen van Simbo

Simbo organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 4 t/m 20 jaar. Vakanties waarbij de kinderen een superleuke tijd beleven en waarbij je er als ouder zeker van bent dat de kinderen in goede handen zijn. Aan alles is gedacht: vervoer, verblijf, alle activiteiten, zorg en aandacht, alle maaltijden en tussendoortjes.

Ruim aanbod van vakanties

Watersporten, survival, taalreizen, dierentuinkamp, vrijwilligerswerk, paardrijden, strand & uitgaan of vakanties in het het thema wetenschap. Simbo biedt meer dan 100 verschillende vakanties in binnen –en buitenland. De vakanties worden aangeboden voor kinderen in de leeftijdsgroepen 4-7, 7-10, 10-13, 13-16 en 16-20 jaar en in alle schoolvakantieperiodes.

Simbo jeugdreizen, mooie voorbeelden

Dare to Explore (7-10 en 10-14 jr / 4 & 7 dgn / v.a. € 345)

Een zomerkamp in samenwerking met National Geographic Junior! Sta oog in oog met reptielen en amfibieën, duik de diepte in met een professionele duikinstructeur, ontdek een schat met de gps-speurtocht, slinger door de bomen als een echte aap en leer hoe de sterren je de weg wijzen.


Strand & actie in Schoorl (10-13 & 13-16 jr / 4 & 7 dgn / v.a. € 215)

Het strandhuis in Camperduin ligt 50 meter van het strand en heeft de hoogste duinen van Nederland als achtertuin. Mountainbiken, een dropping, levend stratego, de mogelijkheden in de duinen zijn eindeloos. En ook het strandhuis is superrelaxt, want er zijn hangmatten, Fatboys, een pingpongtafel en er is een vuurkorf.


Actie in Zweden (13-16 & 16-20 jr / 10 dgn / v.a. € 725)

Te voet, met de mountainbike, hangend in een klimharnas en per kano verken je de schitterende rivieren, meren en natuur van het Zweedse Värmland. Gewapend met een tent, een tas en een gezonde dosis energie ontdek je deze indrukwekkende wildernis van Zweden.

Kijk hier voor meer informatie & boeken. Vergeet niet de 10% kortingscode 02MAMA te gebruiken!

Waar staat Simbo voor?

  • De landelijke specialist in kinder- en jongerenvakanties
  • Activiteiten die het kind / de jongere leuk vindt
  • Veel keuze(vrijheid) voorafgaande en tijdens de vakantie
  • Goed geregeld en geen zorgen
  • Goed opgeleide en enthousiaste reisleiding in het bezit van VOG
  • Activiteiten, locaties, maaltijden en reisleiding van hoge kwaliteit
  • Kleinschalig en persoonlijk, ook op de locaties
  • Aansluiting bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Steunpunt Kindervakanties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.