Op reis? Lifestyle gadgets voor moeder en kind

Lifestyle gadgets

Op reisVoor op reis kun je wel een paar handige items gebruiken. Wat is een lifestyle gadget? Het klinkt een beetje wollig, maar ook wel hip en leuk. Nou ja we weten allemaal wat lifestyle is. Het is een kenmerkende manier van leven. Van een enkele persoon, een groep of een heel volk met een eigen cultuur. Lifestyle gadgets zijn dan dus de hebbedingen, spulletjes of accessoires die passen binnen een bepaalde lifestyle. Dus, ben je hippie? Dan kies je weer andere lifestyle gadgets dan bijvoorbeeld een Gooische dame. En ben je moeder? Dan heb je zo je eigen wensen en eisen aan de spulletjes die jouw leven comfortabel maken. En vaak kun je die in verschillende stijlen kiezen.

Gadgets voor moeders

Als je moeder wordt is het leuk om precies die ene kinderwagen uit te kiezen, die bij jou past. Een sportieve of een romantische. Een zwarte of een kleurrijke. En na het kiezen van een babykamer, maxi-cosie en de leukste babykleertjes, houdt het eigenlijk nog steeds niet op. Er zijn veel gadgets die je als moeder kunt aanschaffen om je leven gemakkelijk en hip te maken. Ze zijn niet allemaal noodzakelijk natuurlijk, want dat zijn gadgets eigenlijk nooit. Maar ze zijn wel erg leuk om te hebben.

Op reis met je kindje

DraagzakGa je op reis met je kindje? Wat neem je mee? Wat zijn de belangrijkste gadgets waar je aan moet denken als je op pad gaat met je kindje? Omdat je misschien niet overal gemakkelijk met de kinderwagen kunt lopen, is een goede draagzak een van de eerste dingen waar ik aan zou denken. Het maakt je mobiel. Met je kindje veilig en dicht tegen je aan. Kies een comfortabele draagzak. Eentje van stevig materiaal en met sterke, brede schouderbanden. En voor als het fris is en je wilt uitwaaien op het strand, dan is de two-sweater (zie boven) een uitkomst. Deze trui kun je knus over jezelf en je baby in de draagzak trekken. Pas wel op dat je kindje niet te warm wordt.

Rugzak in plaats van luiertas

Rugzak babytasAls je op reis gaat, is een rugzak veel praktischer dan een degelijke luiertas. Denk er wel aan om losse plastic zakjes mee te nemen voor de vieze luiers, en gooi die onderweg regelmatig in een prullenbak. Bij deze rugzak kun je overigens de achterkant met klittenband losscheuren, zodat je daar je baby op kunt verschonen. Hoe stoer en handig is dat!

Zonnebrand, zonnehoed en zonnebril

ZonnebrandZonnebrilAls je op pad gaat met je kleintje is zonnebrand smeren een vereiste. Kies een goede factor en smeer daarmee alleen de delen in die daadwerkelijk aan de zon worden blootgesteld. Kies voor lange mouwen voor je kindje. En kies voor luchtige katoen of linnen materialen als het warm is. Geef je kindje een hoedje, waarmee ook het gezichtje in de schaduw valt. En zelf zet je natuurlijk een coole zonnebril op. Want het oog wil ook wat!

Een reactie

  1. Ik zou toch echt een andere draagzak of draagdoek aanraden. Al is het idee bij elke draagzak hetzelfde, lekker dichtbij! Dit is een leuke site om eens te bekijken als je opzoek bent naar een ergonomische draagzak. Ik vind een sjaaltje ook een goeie gadget trouwens, die zijn super functioneel als dekentje spuuglap borstvoedingscover zonnescherm haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.