Over auto’s, reizen & winacties voor vrouwen

door: Vivienne Westerhoud, www.mamas.nl.

Over auto’s en meer

Vivienne WesterhoudAfgelopen zomer ontving je mijn brief even niet. Naast een heerlijke vakantie met mijn dochters op de azuurblauwe zee rond het eiland Corfu, heb ik hard gewerkt aan een nieuw initiatief. Ik wilde graag meer avontuur, meer vaart in mijn werk, gewoon iets meer actie. En daarom maakte ik de site www.haarauto.nl. Een site voor vrouwen over auto’s, reizen, weekeindjes weg en alle andere leuke dingen die je in je vrije tijd kunt doen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Laat je het mij weten? En schrijf je je ook in voor de gratis Haar Auto Nieuwsbrief? Je ontvangt dan leuke tips voor uitjes, nieuws over auto’s en mooie winacties. Ik heb nu al een leuke winactie met Kneipp verwen producten voor je. Geniet ervan en vier je vrijheid!

Haarauto voor vrouwen auto en vakanties-s

Avontuurlijke vrouwen

Haarauto.nl, auto’s en winacties

Haarauto.nl geeft Kneipp producten gratis weg aan avontuurlijke vrouwen. Wil jij die winnen? ‘Haarauto.nl is er voor de avontuurlijke vrouw met liefde voor auto’s. Zij houdt van leuke dingen doen! De vrouw die graag een avondje uit gaat met vriendinnen, een dagje op stap met haar kinderen, weekeindje weg met haar lief en op vakantie met haar gezin. Zij viert de vrijheid in haar leven en Haarauto.nl geeft haar inspiratie voor mooie auto’s en leuke uitjes!’

Reizen en auto’s

In de zomer van 2013 startte ik  deze site omdat ik van auto’s houd. En ook van reizen en leuke dingen doen. Mijn droomauto is de Ford Mustang uit mijn geboortejaar 1966. Deze auto der auto’s moet ik echt ooit nog een keer kopen voor mezelf! De vakantie bestemming waar ik het liefst heen zou rijden met deze auto, dat zijn de Galapagos eilanden, waar ik nog nooit geweest ben. Vaart maken in een snelle auto met een stevig geluid geeft mij een gevoel van vrijheid. Het is moeilijk uit te leggen. Het is gewoon heerlijk! En als ik ga reizen, dan ga ik liefst naar plekken met bijzondere natuur of cultuur.

Winnen 4X Kneipp pakket

Gratis verwenpakket winnen

Van welke auto en welke bestemming gaat jouw hart sneller kloppen? Stuur jouw favoriete auto & reisbestemming naar info@haarauto.nl met een leuke foto. Het kunnen natuurlijk ook binnenlandse bestemmingen zijn waar je graag komt! Een plek waar jij je thuis voelt, waar jij je springlevend voelt of ultieme vrijheid ervaart. Ik ben heel benieuwd! Wij plaatsen de leukste inzendingen op HaarAuto.nl en na 7 oktober 2013 ontvangen de twee meest inspirerende inzending een gratis Kneipp pakket kado! Graag tot ziens op www.haarauto.nl! En heb je geen inspiratie? Dan kun je je ook alleen aanmelden voor de nieuwsbrief rechts op de site van HaarAuto.nl. Onder de inschrijvingen verloten we ook nog twee pakketten!

Een reactie

  1. Jacqueline de Waal

    Fantastisch steeds weer die leuke prijsvragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.