Muursticker: Hippe boom op de muur

Het is al een tijdje erg populair om een boom op de muur van een kinderkamer te hebben. Sommige (aanstaande) ouders kiezen voor een creatieve muurschildering of een behangboom. Inmiddels is er ook veel keuze in muursticker bomen, die verkrijgbaar zijn in mooie uitvoeringen en een goed en praktisch alternatief voor bijvoorbeeld een muurschildering zijn. Deze muursticker bomen zijn verkrijgbaar in allerlei varianten en worden vaak ook bij de inrichting van de babykamer gebruikt.

kek-amsterdam-muursticker-boom-birdhouse-tree-pink-2Wil je net iets aparters, dat ook voor iets oudere kinderen nog steeds leuk is, dan moet je eens kijken naar de muursticker bomen van KEK Amsterdam. Deze zijn lekker hip en gek en verkrijgbaar in kamerhoge varianten, zoals de Krijtbord boom, waar je lekker op kunt krijten, of de Vogelhuis boom, die met haar gevederde bewoners en gezellige gekleurde blaadjes een dolle boel van je kamer maakt. De muursticker bomen van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen, blauw, roze, paars, geen, enzovoort. Dus voor ieder wat wils, zowel voor jongens als meisjes.

Als je op zoek bent naar een mooie boom voor op je (kinder)kamer, kijk dan eens bij Hippebeestjes.nl. Er is een mooie collectie met muursticker bomen van verschillende merken en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *