Malaga met kinderen

Malaga is een Spaanse stad en is uitstekend geschikt als vakantiebestemming. Zelfs je kinderen kun je hier probleemloos mee naar toe nemen. Het allergrootste voordeel is misschien wel dat alles spotgoedkoop is in Malaga en een leuk uitje zeker niet veel hoeft te kosten.

Museo interactivo de la música de Málaga

Museo interactivo de la música de Málaga is een muziekmuseum dat uitstekend geschikt is voor kids. Ze mogen zelfs de muziekinstrumenten aanraken, waardoor het muzikale gevoel in hen geprikkeld en gestimuleerd wordt.

Genieten op de markt van Malaga

Een bezoekje aan de Atarazanas markt is ook zeker aan te raden. Vooral de visafdeling op de markt is erg leuk voor kinderen om mee te maken. Zo kun je hier octopussen en diverse mooie schelpen vinden.

Het strand van Malaga

Een trip naar Malaga gaat natuurlijk altijd gepaard met een bezoek aan het strand. Zo hebben de stranden van Malaga Stad maar liefst een lengte van 15 kilometer. Er zal vast en zeker een plekje tussen zitten waar je met de kinderen kunt verblijven.

Een aangename en comfortabele vliegreis

Natuurlijk wil je zo comfortabel mogelijk vliegen, ook met kinderen. Zorg daarom dat je wat kleurboeken bij je hebt, net als een draagbare dvd-speler. Tijdens de vliegreis kunnen je kinderen ontspannen een filmpje kijken en de leukste kleurplaten inkleuren. Zijn ze al iets ouder? Dan kan een leesboek of magazine ook een aanrader zijn.

Tips voor een kindvriendelijke vakantie

Wil je meer weten over hoe je kinderen een goede vakantie kunt bezorgen? Kijk dan eens op blog.tix.nl/vliegen/reizen-kinderen/ voor de meest handige en praktische tips. Uiteraard kun je via de website van tix.nl ook voordelig je vliegtickets, hotel of huurauto boeken. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *