Leuke muurstickers voor de baby- en kinderkamer

Leuke muurstickers van Lilipinso

Het leuke merk Lilipinso maakt mooie producten voor de kinderkamer. De muurstickers van Lilipinso zijn nu sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland bij Hippebeestjes.nl. Met grote liefde worden de mooie producten ontworpen door de ontwerpers van Lilipinso in een mooie creatieve unieke stijl. De producten van Lilipinso staan bijzonder mooi op een babykamer of kinderkamer.

De kinderkamer voor jongens

muurstickers voo de kinderkamerDe “Londen Traffic” serie met vrolijke taferelen uit het drukke Londense verkeer zijn perfect voor een leuke jongenskamer. Zo’n drukke boel op de muur blijft boeien en maakt een kamer helemaal af. Voor meisjes zijn er bijvoorbeeld de schattige papieren vlindertjes in 3D. Ze fladderen vrolijk in hun mooie pastelkleuren over de muren van de kinderkamer. Leuk accent voor een babykamer vinden we bijvoorbeeld de sterretjes. Deze zijn uitgevoerd in verschillende kleuren met allerlei mooie patronen. Het geeft een rustig, sfeervol effect, maar blijft toch boeien door de mooie patronen en tinten.

De stickers van Lilipinso zijn ook geschikt en leuk om kindermeubeltjes een extra accent te geven. Er zijn zelfs een paar meubelstickers precies op maat voor een Lack tafeltje van Ikea. Ook leuk en geschikt als je iets minder creatief talent hebt.
De mooie muurstickers en nog veel meer leuke muurstickers zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.