Kerstkaarten, uitzoeken, ontwerpen & versturen

Kerstkaartendoor: Vivienne Westerhoud.
Zolang als ik mij herinner verstuurden wij en ontvingen wij vroeger kerstkaarten bij ons thuis. De kaarten die wij ontvingen naaide mijn moeder met een klein steekje -met naald en draad- aan een mooi, breed rood lint vast. Dat hing dan tot ver in het nieuwe jaar op een prominente plek in de woonkamer. Als een slinger van alle vrienden en familie die aan ons gedacht hadden. Toen ik studeerde sloeg ik het versturen van kerstkaarten een paar jaar over. Ik had geen tijd en bovendien zag ik mijn vrienden elke dag. De laatste jaren wordt het ook beduidend minder met de kaarten. En dat vind ik eigenlijk wel heel jammer. Ik heb een paar vriendinnen die nog steeds graag kaartjes sturen en ik moet zeggen dat ik met elke kaart echt heel blij ben. En ik zelf? Ik ben op papier erg onattent geworden.

Een persoonlijke boodschap

hippe kerstkaartenfijne kerstdagenNatuurlijk kunnen we gemakkelijker en goedkoper een sms’je of zelfs een whatsapp versturen. Sommige mensen gooien zelfs een bericht naar al hun contacten tegelijkertijd eruit. Het is natuurlijk een stuk persoonlijker als je een handgeschreven kaartje van iemand per post ontvangt. Op je verjaardag, met kerst of zelfs zomaar, gewoon omdat er iemand aan je denkt. Dat hebben we zo nu en dan allemaal wel eens nodig. Ik denk erover die goede gewoonte weer in ere te herstellen. Dit jaar stuur ik weer kerstkaarten. Met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

Kerstkaarten uitzoeken & ontwerpen online

kerstkaartkerstkaart ontwerpenscrapbook-kerst-hout-sepia-foto-voorkant

 

 

 

 

Het proces van kerstkaarten uitzoeken is ook al leuk. Ik vond deze leuke hippe kerstkaarten op kaartwereld.nl. Je kunt lekker op de bank met de laptop of iPad even struinen door het ruime assortiment en gelijk online bestellen. Je kunt de kaarten versieren naar eigen inzicht met afbeeldingen, figuren, achtergronden of een eigen foto. Je kunt alle kaarten voorzien van een persoonlijke boodschap en direct laten versturen per post. Kerstkaarten versturen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk! Neem de tijd om er de mooiste creaties van te maken of kies een van de vele leuke, frisse ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.