Ga mee ‘Terug naar de natuur’

Dit jaar organiseren OCC Yachting en weblog Allesovereten.com vanuit Corfu de zeiltrip ‘Terug naar de natuur’. Een week lang genieten van de natuur, zonder communicatiemiddelen als laptops en telefoons, want die laat je thuis. Het eten wordt zo puur mogelijk klaargemaakt met verse producten, zonder allerlei toevoegingen. Tijdens deze reis verrast kok Irene van Gent de deelnemers elke dag met bijzondere maaltijden, gemaakt met pure ingrediënten. Tijdens ‘Terug naar de natuur’ gaan we elke nacht op zoek naar een andere baai om te overnachten. Voor we vertrekken uit de marina halen we voldoende proviand voor een week, zodat we weg blijven van toeristische dorpen. We willen proberen bij elke maaltijd verse vis uit de zee te serveren.We vragen je telefoon, laptop en andere communicatie-middelen thuis te laten. Een week lang staat de natuur centraal. Je bent omringd door een knalblauwe zee, met de wind in de zeilen ga je op weg naar een prachtige baai, waar je kunt zwemmen, vissen en tot rust komen. Op het water ben je alleen met de elementen van de natuur, zeilend ben je vrij van drukte en stress. Dan wil je niet gestoord worden door telefoon, email of het nieuws. Het is nog maar 15 jaar geleden dat we vakantie vierden zonder bereikbaar te zijn. Tegenwoordig is dat niet meer mogelijk en liggen de tafels tijdens het eten vol met mobiele telefoons en ipads. Wij willen je laten ervaren dat vakantie vieren zonder bereikbaar te zijn je echt tot rust brengt.

‘Terug naar de natuur’ vindt plaats van 29 augustus tot en met 5 september 2011. Op maandag komen de deelnemers aan in de marina van Gouvia. Dinsdagochtend gaan we op weg naar de eerste baai. Zondagavond keren we terug in Gouvia. Tijdens deze week is de flottieljeleiding in geval van nood mobiel bereikbaar.

Samengevat

Een week lang in de natuur, geen toerisme of commercie en geen contact met de buitenwereld.

Maaltijden zijn puur natuur en vers, ontbijt en diner wordt verzorgd door de flottieljeleiding.

Je hoeft niet te kunnen zeilen om je aan te melden.

Prijs

Prijs per persoon: 600 euro (prijs obv eenpersoonshut, inclusief havengeld, schoonmaak en flottieljebegeleiding).

Op locatie betaal je 150 euro aan de flottieljebegeleiding voor ontbijt en diner. Drank en ingrediënten voor de lunch koop je zelf.

Wil je mee met een eigen boot en crew? Dat kan, neem contact op met OCC Yachting in Naarden voor de mogelijkheden en kosten.

Aanmelden

Je kunt je alleen aanmelden of samen met anderen. De bootindeling vindt ter plekke plaats. Afhankelijk van de grootte van de boot slaap je met 3 of 4 mensen aan boord. Het is niet noodzakelijk dat je kunt zeilen, we vragen je wel aan boord mee te helpen.

Wil je meer informatie over de reis? Mail dan naar post@allesovereten.com

Voor boekingen neem je contact op met OCC Yachting in Naarden, 035 6950244, of info@occyachting.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.