Erop uit met kinderen? Tips vind je op haarauto.nl

door: Vivienne Westerhoud.

Als een hippie leven op IbizaErop uit met kinderen. Ken jij haarauto.nl al? Op deze site vind je niet alleen handige tips over auto’s, fietsen en mobiliteit, door de ogen van een vrouw. Je vindt er ook tips voor de leukste uitjes met je kinderen, avondje uit met vriendinnen of weekendje weg met je lief. En leuke vakantietips voor het hele gezin! Nu hebben we ook een leuke winactie voor kinder-landkaarten om mee te nemen op reis. Zo hoeven jouw kinderen zich op de achterbank niet te vervelen onderweg naar jouw vakantiebestemming. Kijk snel via de link hierboven hoe je een kinder-landkaart kunt winnen! en laat vooral achteraf weten hoe zij het vonden en of het een succes was. En als je tips hebt voor andere vrouwen die met hun kinderen op stap willen, deel dat dan vooral!

Erop uit met kinderen

sportief op vakantieAls je op vakantie gaat, dan heb je waarschijnlijk al geboekt. Maar misschien moet je nog beslissen? Op Haarauto.nl verzamelen we leuke ervaringsverhalen en delen we tips van de redactie. Dus we horen ook graag hoe jij het gehad hebt! Op vakantie met je gezin, een dagje erop uit met kinderen, gezellig uitje met vriendinnen of dat romantische diner met je partner. Wij willen het weten! Dat kan via e-mail met jouw verhaal en een leuke foto of via onze Facebook pagina van Haarauto. Deel jouw ervaringen en doe inspiratie op door de verhalen van anderen!

Je eigen tips aanbrengen

vrouw, haar auto en vrije tijdHeb jij zelf een mooie auto ontdekt? Een gezellige markt of restaurant bezocht? Een geweldig hotelletje ervaren of de reis van je leven gemaakt? Of een superuitje met je kinderen gedaan in pretpark, museum of in de natuur? Stuur dan jouw verhaal van minimaal 300 woorden met een leuke foto naar de redactie via info@haarauto.nl of reageer op een van de artikelen. De leukste tips worden geplaatst op de site of via social media. Je krijgt dan vanzelf bericht van de redactie. Deel jij ook graag je mooiste ontdekkingen en ervaringen? Kom dan zeker eens kijken op haarauto.nl. Of volg Haarauto.nl op Facebook, Google+ of Twitter En deel vooral jouw mooie, bijzondere, positieve ontdekkingen en ervaringen met ons!

Haarauto.nl wenst je een hele fijne vakantie met bijzondere avonturen en veel ontspanning!

Haarauto.nl is net als mamas.nl onderdeel van Westwood’s media. Ja, dus ook door mij bedacht, gemaakt en live gebracht. Gewoon ‘omdat het kan’ en omdat ik dol ben op auto’s, reizen en leuke dingen doen! Hartelijke groeten, Vivienne Westerhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *