Asterix & Obelix vanaf 17 okt in de bioscoop, WINNEN 5X DVD. Winnaars zijn bekend!

Asterix & Obelix zijn terug en deze keer in een live-action bioscoopavontuur in 3D! Het welbekende Franse stripfiguren duo komt opnieuw tot leven in de nieuwste film Asterix & Obelix bij de Britten, die vanaf 17 oktober in de bioscoop te zien is. Ook deze keer wordt de goedzak Obelix gespeeld door niemand minder dan Gérard Depardieu en samen met de Franse acteur Edouard Baer als Asterix is dit komische duo compleet. Lees snel verder hoe je de DVD van Asterix en Obelix en de Olympische Spelen kunt winnen!

De winnaars zijn: L van Leest uit Wormer,  K. Girdharie uit Houten,  J. de Waal uit Bussum,  H. Molenaar uit s Gravenzande,  H. Geerts uit Dordrecht.

WINNEN! Wil jij een van de 5 DVD’s winnen van Asterix en Obelix en de Olympische Spelen? Klik dan hier en doe mee vóór 24 oktober! Laat je naam en email achter. Als je meedoet ga je automatisch akkoord met het ontvangen van onze GRATIS mama’s nieuwsbrief.

Meer over de nieuwe bioscoopfilm
De stemacteurs voor de Nederlands gesproken versie zijn overigens ook niet mis! Zo kruipt Youp van t’ Hek in de rol van Obelix en Patrick Martens (Zoop, GTST) speelt de kleine maar dappere Asterix. Overige stemmen worden vertolt door o.a. Beau van Erven Dorens, multi-talent Jeronimo en zanger Dean Saunders.
In deze nieuwe film schakelt de Koningin van Engeland de hulp in van onze helden, wanneer Julius Caesar met zijn Romeinse leger Engeland wil bezetten. Het belooft vast en zeker weer een geweldig avontuur te worden voor jong en oud. Maar één ding weten we alvast zeker: “Het zijn rare jongens, die Britten!”

3 reacties

  1. voor mij zoon vind ik deze leuk, ik wil hem zo graag blij maken

  2. Jacqueline de Waal

    Lijkt me erg leuk!

  3. Super graag zou ik deze prijs willen winnen voor mijn kleinzoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.