Breng de tuin naar binnen voor extra tuinplezier

tuinDe zomer is helaas alweer voorbij. Gelukkig hadden we een mooie nazomer en konden we lang genieten van onze tuin. Lekker lui na een dag werken met een drankje en een hapje onder een laag hangende zon. Nu is het echt gedaan met het mooie weer. Maar je kunt met een overkapping boven het terras de zomerse sfeer van buiten nog extra verlengen.

Overkapping in de tuin

Met een overkapping in de tuin, bijvoorbeeld aan het huis vast, verleng je de woonkamer en breng je de tuin als het ware naar binnen. Lekker om te zitten, ook als het frisser wordt buiten. Neem bijvoorbeeld een overkapping. Of het nu regent of niet, je kunt toch het geliefde buitengevoel het gehele jaar vasthouden. Zeker als je de overkapping zo plaatst dat je uit de wind zit en beschut bijvoorbeeld tegen het huis.

Buitenhaard tegen de koude

Met een goede overkapping kun je niet alleen bij warme regenachtige dagen lekker buiten zitten. Je kunt ook bij vrieskou in de winter van de buitenlucht genieten in je luie stoel. Zet er een goede buitenhaard bij en trek een warme plaid over je benen. Warme chocolademelk erbij en je hebt het ware wintersport gevoel gewoon bij jou in de achtertuin. En vergeleken bij een wintersport vakantie valt de investering in zo’n winters paradijsje in de tuin reuze mee. En je kunt er elke dag plezier van hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.