Home / Tips / Smartphone, wat doe jij er allemaal mee?

Smartphone, wat doe jij er allemaal mee?

SmartphoneDe nieuwe smartphone wordt steeds ‘smarter’. De apparaatjes kunnen van alles. De nieuwste iPhone heeft een geweldige dubbele camera functie en de Huawei heeft zelfs een Leica camera geïntegreerd. Wie gebruikt er nog een gewoon fototoestel? Of een papieren agenda of to-do lijstje? Ben jij al zo handig dat je alle functies van je telefoon ook daadwerkelijk gebruikt? Of bel en whats-app je er vooral nog mee? Als je vragen hebt over hoe het technisch allemaal werkt, vraag het dan je kind. Maakt niet uit of ze dat ding ooit in hun handen hebben gehad, binnen twee minuten hebben die kids het helemaal door.

Handige all-in one af en toe los laten

Niet iedereen gebruikt de functies van een smartphone volledig. Veel mensen hebben nog een papieren agenda omdat het beter overzicht geeft. Of een to-do-list in een schrift, waar je met een pen kunt afstrepen welke klusjes geklaard zijn. Niet iedereen vindt het even handig om altijd alles vanaf een scherm te lezen. En laten we eerlijk zijn. Als je je telefoon af en toe weg wilt leggen, wat natuurlijk heel gezond is, kun je best pen en papier bij de hand houden. Of een échte camera om je nek hangen als je op vakantie gaat en alles even los wilt laten.

Smartphone veilig bewaren

Als je op vakantie gaat, neem je natuurlijk wel je Smartphone mee. Al is het alleen om in loze uurtjes te kijken waar anderen zitten en om via social media te laten zien wat je allemaal beleeft. Dat is best leuk. En we zijn dat zo gewend geworden. Op de meeste plekken op aarde heb je toegang tot Wifi en het geeft een gevoel van (virtuele) verbinding, die we allemaal erg fijn vinden. Vooral als je op vakantie bent is het handig een goed Smartphone hoesje te gebruiken. Om je toestel te beschermen tegen zonnebrand, stof en waterdruppels. Of voor als deze tijdens een stoere wandeling per ongeluk uit je zak valt. Ik ben benieuwd hoe verknocht jij aan je toestel bent. Laat je weten als je tips hebt voor slimme apps?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *