‘Arabian chique’ schoenen met juwelen

door: Rena Breed www.myfavouriteshoes.nl.

Nu Sex and the City 2 in de bioscopen draait kunnen we allemaal zien wat het modieuze viertal draagt, en wat we dus allemaal binnenkort moeten gaan dragen.
Een groot deel van de film speelt zich in Abu Dhabi (eigenlijk Marokko want in de VAE mocht niet gefilmd worden) en dit zou een etnisch geïnspireerde modetrend kunnen ontketenen. Aan de vooravond van zomer 2010, komt de ‘Arabian chique’ trend op het juiste moment!

Je hoeft er niet eens voor op reis naar Marrakech. Verwen jezelf met schoenen in de edelsteen kleuren, paars, turkoois, goud en fuchsia, exotische silhouetten, gouden sieraden als uit een schatkist, en heel veel borduurwerk.

Om je innerlijke Arabische prinses tot bloei te laten komen, draag je daarbij een harem broeken of harem- jumpsuits, golvende zijden kaftans, en tulbanden of hoofddoeken.

Natuurlijk zijn schoenen, zoals altijd, de beste manier om een modetrend te accentueren, wat gemakkelijk zal gaan lukken dit seizoen omdat met juweeltjes versierde sandalen in overvloed te vinden zijn.
Veel schoentjes, die niet alleen betaalbaar zijn en hoofdzakelijk bij Nederlandse winkels verkrijgbaar, zijn vooral zeer draagbaar omdat ze geen hoge hak hebben. Kijk maar eens rond, er zit vast iets voor je bij.

  • Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *