Lekker ontspannen met de Tarzan- & G-spot vibrator

G spot vibratorAls drukke moeder is het moeilijk om tijd voor jezelf vrij te maken. Vaak is er te weinig tijd om te sporten, af te spreken met je vriendinnen of om te voldoen aan je erotische wensen. Al deze leuke afleidingen geven je weer de kracht en energie om tijd met de kids door te brengen. Vaak is het schuiven in de drukke agenda om je vriendinnen eens te zien of om een sportsessie in te plannen. Erotisch genot daar in tegen is vaak makkelijker in te plannen, omdat de kinderen al vroeg op bed liggen en je zo dus veel tijd hebt om wat erotische me-time in te plannen. Speciaal voor de drukke moeders is een goede vibrator, het ideale hulpmiddel om te ontstressen na een drukke dag. Maar welke vibrator moet je kiezen? In dit artikel bespreken wij twee van de populairste vibrators, te weten de Tarzan Vibrator en de G-spot vibrator.

Tarzan vibrators

Tarzan vibratorMe Tarzan, you Jane? Tarzan vibrators zijn al sinds jaar en dag één van de populairste vibrators in Nederland. De populariteit van de Tarzan vibrator is te danken aan de krachtige vibraties in en rond de vagina, waarbij de clitoris door de oortjes extra wordt verwend. Deze vibrators zorgen voor de ideale ontspanning en zorgen voor een heerlijk opbouwend hoogtepunt. Speel met het ritme van bewegen en ontdek het lekkerste standje.

G-spot vibrator

De naam zegt het al, deze vibrators zijn speciaal ontwikkeld om je g-spot te plezieren. Door de vibraties en pulsen word je g-spot gestimuleerd. De g-spot vibrators zijn makkelijk te bedienen en bieden je een orgasme die je niet snel zal vergeten. De vorm van de g-spot is meestal egaal, waardoor bij aanraking van de g-spot dit hemels aanvoelt. Ideaal speeltje om je mee terug te trekken na een intensieve dag met de kids. Er zijn online vele soorten g-spot vibrators beschikbaar in diverse materialen, kleuren en groottes.

Geniet van je erotische momenten

Om optimaal te kunnen genieten van je erotische ervaring, is het belangrijk dat je ontspannen bent en je niet gestoord kan worden. Heb je een partner? Als je het leuk vindt kun je je partner erbij vragen en zo samen van de vibrator te genieten, als voorspel of als erotisch hulpmiddel tijdens de seks.

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.