Stoere kerstcadeaus voor mannen!

kerstcadeaus voor mannenVoor je man, vader, broer of zwager is het niet altijd gemakkelijk om het ideale cadeau te vinden. Ze hebben vaak niet een duidelijke hobby. Ze zijn meer van het ‘doen’ dan het ‘hebben’ dan wij vrouwen. Dat is heel fijn, maar als je een cadeau wilt verzinnen is dat soms best lastig. Daarom geven we hier wat leuke en handige tips voor stoere kerstcadeaus voor mannen.

Mooie tas voor werk

Gaat je man graag naar buiten? Reist hij met de trein of auto elke dag naar zijn werk? Koop dan een mooie lederen tas. Bij Urbanbozz hebben ze bijzondere, stoere exemplaren voor elke man. Ze hebben ook kleine tassen die gebruikt kunnen worden voor zijn fototoestel. Of tassen voor zijn laptop. Van prachtig stoer leer.

Pen en notebook

Is jouw man een schrijver of dichter? Eentje die liever een spannend boek leest dan zelf op avontuur gaat? Een romanticus, die jou de mooiste brieven schrijft, of dat in elk geval wel zou kunnen? Stimuleer hem dan door een mooie pen voor hem te kopen. Of een mooi notebook van papier van bijvoorbeeld het merk Moleskine, zoals Hemingway die altijd bij zich droeg. Maak de schrijver in hem los!

Stoere kerstcadeaus: gereedschap

Cadeau voor stoere mannenIs jouw man, vader of broer een echte klusjesman? En repareert hij voor jou in huis ook regelmatig alles wat stuk is? Dat is iets wat je echt kunt stimuleren door mooie gereedschappen cadeau te doen. Of maak zijn werk extra leuk door een echte bouwradio te kopen voor hem. Mannen die van klussen houden, zijn altijd dol op het ‘echte werk’. Hoe stoerder en robuuster, hoe beter. Kijk eens bij Mtools om inspiratie op te doen!

Wat je ook geeft, geef dit jaar met kerst eens echt iets waar die mannen blij van worden. Natuurlijk kan hij ook van koken houden en geef je hem liever een mooie pan of messenset. Of hij houdt van lezen en je kiest een geweldig boek. Mannen zijn niet zo van de verlanglijstjes. Als ze iets willen hebben, dan hebben ze het vaak al gekocht. Je moet dus inventief zijn en je goed inleven in wat hem bezighoudt. Dan kun je ze zeker verrassen met stoere kerstcadeaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.