Picknicktafels veroveren de kantoortuin

Terwijl het buiten winterweer is, worden bij webwinkel Tafel-design.nl de tuin- en picknick-tafels als warme broodjes verkocht. De reden? Hippe bedrijven richten hun kantoor er mee in! De bijzondere collectie van Tafel-design.nl bewijst dat design tuintafels ook binnen gezien mogen worden. Meubeldesigners als Simone Korte, Beerd van Stokkum, Frank de Bruijn en Christophe Marchand ontwierpen origineel en praktisch tuinmeubilair. De tafels zijn niet alleen weerbestendig en duurzaam, ze zijn ook erg praktisch. Het gemak en de flexabiliteit van de opklapbare of verrijdbare tafel wordt ook op kantoor zeer gewaardeerd.

Picknicken op kantoor
Tafel: Picknick On Wheels 

De praktische tafel ‘Picknick On Wheels’ is het laatste multi-functionele ontwerp van Frank de Bruijn.
De watervaste polyester afwerking en het gemak van de verrijdbaarheid, maken deze tafel tot de perfecte aanwinst in de moderne kantoortuin.

Prijs vanaf € 1.659,-

Afmeting: 240 l x 90 b x 75 h

meer informatie

Eigenaresse Anouk Bedeaux verklaart:
“Sinds onze tafel ‘Picknick On Wheels’ bij VPRO’s Holland Sport te zien is en de tuintafel ‘Nan-7’ veel aandacht krijgt, blijven de bestellingen binnen komen. Ik denk dat we deze tuintafels beter vergadertafels kunnen noemen.”

 

Werkplek aan de kant en weer terug
Tafel: Nan07 

Een heerlijk frisse kijk op kleur heeft de Nan07 werktafel. Het polyester werk- of zitblad zijn gemakkelijk op te klappen.
De bijbehorende banken zijn in een ton-sur-ton kleur.
Niet alleen het uiterlijk of de functionaliteit, maar ook de kwaliteit en de prijs maken deze tafel tot een zeer aantrekkelijk werkobject.

Prijs vanaf € 1.428,-

Afmeting: 240 l x 80 b x 75 h

meer informatie

Over Tafel-design.nl ( www.tafel-design.nl )
Tafel-design.nl is een Rotterdamse webwinkel en showroom voor design tafels en stoelen. Je vindt er een bijzondere, uitgesproken collectie design meubilair van vooral jonge, maar ook gevestigde ontwerpers en daarnaast ook ontwerpen van de oprichtster Anouk Bedeaux zelf.

Een site waar je een uitgesproken aanbod vindt aan bijzondere en mooie design tafels en stoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.