Mijn droom: ik opende mijn snoepwinkel!

door: ondernemer Nathalie Wittner, www.candyshoptienen.be.

Als kind droomde ik er al van een eigen snoepwinkel te hebben.
De jaren gingen voorbij, ik koos voor een hele andere richting, trouwde met mijn lieve man, kreeg 3 prachtige kindjes en werd fulltime mama.

Tijdens de laatste zwangerschap vorig jaar ging het niet zo goed met me: ik was vaak alleen met de 3 kindjes, omdat mijn man het ontzettend druk had en kreeg ik een postnatale depressie.
Ik denk dat op dat moment die klik bij me gekomen is en dacht: ik kan 2 kanten opgaan, ofwel blijf ik depressief en zielig, ofwel zet ik deze negatieve energie om in wat positiefs en ga wat met m’n leven doen!
Een vriendin van mij wist dat ik het moeilijk had en stuurde mij deze website door en op de een of andere manier gaf het me energie, gaf het me moed om mijn leven in eigen handen te nemen en de spoedcursus bedrijfsbeheer te gaan volgen om zo mijn eigen zaak te kunnen openen.

Na 3 maanden minstens 5 uur per dag te studeren, huishouden te doen en voor de 3 kindertjes te zorgen, heb ik mijn diploma bedrijfsbeheer behaald en ben ik aan de opbouw van mijn eigen snoepzaak begonnen!
Het is best een grote uitdaging de zorg van 3 kinderen te combineren met een eigen zaak, maar tot nu toe lukt dat goed! Het positieve is dat ik het huis niet uit moet om te gaan werken en zo toch altijd bij mijn kinderen kan zijn!
Deze week is mijn gevel geverfd, mijn nieuwe vloer gelegd, zijn de muren behangen en geverfd, komen de rekken, het materiaal en de snoep, want op 19 juli is de grote opening! Wat is het spannend en leuk en wat zijn de kindjes trots op hun mama! Ze gaan overal vertellen dat wij binnenkort een eigen snoepwinkel openen!

Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb niet zielig en ongelukkig te blijven en weet nu meer dan ooit dat wanneer je een droom hebt en er volledig voor gaat, die droom ook echt kan uitkomen!
Vergeet niet: wij mama’s zijn het sterke geslacht! 😉

Nathalie Wittner, www.candyshoptienen.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.