Ingeborg Smit startte haar webwinkel via Mijnwebwinkel.nl

Ingeborg Smit startte begin dit jaar haar webwinkel in (geboorte)kaartenwww.pimpelmees.com.  Zij ontwerpt de kaarten zelf. Sinds kort werkt zij samen met haar zus Marieke, die vanuit huis werkt. Zij heeft twee kleine kinderen en kan zo het werk goed combineren met privé.

Ingeborg deed de opleiding voor grafisch vormgever en later ook illustratie. Zij werkt voor tijdschriften als Happinez en Flow. Zij vindt het heerlijk om mooie dingen te maken en voelde de behoefte een eigen merk neer te zetten. Nu maakt zij mooie kaarten, die ze verkoopt via haar webwinkel.

“Toen ik startte wilde ik eerst een website laten bouwen, maar dat bleek erg duur te zijn. Via een vriendin hoorde ik over de mogelijkheden om met www.mijnwebwinkel.nl een webshop te maken”. Ingeborg werd vooral aangetrokken door de goede prijs/kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van mijnwebwinkel.nl. “Je kunt kleuren, lettertype en indeling aanpassen, zodat je je eigen sfeer kunt creëren in je webshop.”

“Ik ben helemaal niet technisch, maar het is erg gemakkelijk om de site aan te passen. Zo gemakkelijk als het pimpen van je Hyves-profiel’. Ingeborg is ook zeer tevreden over de service van Mijnwebwinkel.nl. “Als je per mail iets te vragen hebt, krijg je snel antwoord. Ook krijg je zo nu en dan een mail met uitleg over nieuwe opties. Mijnwebwinkel.nl blijft zich ontwikkelen. En het leuke is, dat zij daarbij uitgaan van de wensen van hun klanten. Je kunt dus aangeven welke speciale opties je nog graag zou willen zien. Als er genoeg klanten zijn met dezelfde wensen, gaan ze aan de slag!”

Wil je meer weten? Kijk op www.mijnwebwinkel.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.