Ik heb het gevoel dat ik met Curves alles uit het leven haal

Ondernemer Claudia de Jong-eigenaresse Curves Barneveld.

Waarom ik heb besloten te gaan voor een Curves franchise?

Ik ben dynamisch, houd erg van gezelligheid, ben ondernemend en wil graag goed doen. Mijn sterrenbeeld is tweeling, dus altijd in voor iets nieuws. Ik heb een Franse vader en Nederlandse moeder en voel me eigenlijk ‘’binationaal”.

Ik wilde altijd al graag mensen helpen en daarom ben ik Fysiotherapeut geworden. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en na mijn studie ben ik naar Frankrijk gegaan en heb daar mijn praktijk geopend. Toch heb ik nooit het gevoel gehad dat dit vak helemaal aansloot bij mijn persoonlijkheid. Ik ben extrovert, ik vind het erg fijn om mensen te helpen en maak erg makkelijk contact. Dit hielp mij natuurlijk met het vak, maar ik bleef me toch altijd afvragen is dit het?

Na een aantal jaren besloten mijn man en ik om weer naar Nederland te gaan. Ondertussen waren wij ouders geworden van een dochter en een zoon. Terug in Nederland kwam ik via een familielid in aanraking met Curves. Zij ging een vestiging openen en vroeg mij haar daarbij te helpen. Ik was meteen enthousiast over het concept. Superspannend die opstartfase. Gaat het lukken, komen er leden? Toen wist ik nog niet veel over Curves, maar ik heb me de hele filosofie achter het concept snel eigen gemaakt en de vestiging is een successtory geworden.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik wilde graag weer iets voor mezelf beginnen. Ik wist meteen ik wil ook mijn eigen Curves. Curves overkomt je. Als je met Curves in aanraking komt besef je nog niet wat voor impact dit heeft.

Curves is veel meer dan dertig minuten fitness voor vrouwen. Het is echt een totaaltraining van 30 minuten waar al je grote basisspiergroepen worden getraind, een kracht- en cardio workout die corrigeert en motiveert. Curves vindt plaats onder bekwame begeleiding en in een sfeervolle omgeving waar je, afgezien van het feit dat het er gezellig is, ook resultaat boekt.

Ik heb ontdekt wat Curves is en wat het voor vrouwen kan betekenen. Dat vrouwen er echt sterker vandaan komen, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Er is onderlinge ondersteuning van andere leden en het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat ik dit mogelijk maak voor velen geeft erg veel voldoening. Het motto, alles wat je geeft krijg je dubbel terug, klopt echt. Een beetje aandacht en oprechte interesse in mensen en datgene wat je ervoor terug krijgt is ongelooflijk.

De beslissing om een eigen Curves te beginnen heb ik dan ook vol overtuiging genomen. Ik wilde het zo graag en ik wist gewoon dat het een succes zou worden. Ik ben zo overtuigd van het product, het concept en de uitvoering hiervan, dat ik alleen maar enthousiast kan zijn. Als ik over Curves begin te praten moet ik gestopt worden.

Met Curves heb ik een ideale formule gevonden om mijn gezinsleven te combineren met mijn ambities. Dat ik veel tijd moest investeren in de opstartfase wist ik, maar ik wilde ook kunnen blijven genieten van mijn kinderen. Ik had verwacht om 6 maanden fulltime aan de opstart van mijn zaak te moeten wijden. De praktijk wees uit dat ik veel sneller dan dit mijn vrije tijd in kon roosteren zodat ik alweer snel veel tijd had om met de kinderen door te brengen.

Als zelfstandig ondernemer is het heerlijk om gebruik te kunnen maken van de vrijheden die je zelf kunt creëren. O.a. een goed en gemotiveerd team samenstellen waardoor je quality time overhoudt om leuke dingen te doen met man en kinderen.

Ik ben geen moeder die iedere dag haar kinderen vanuit school opwacht met thee en koekjes maar ik ben wel een moeder die er iedere zwemles, voetbaltraining, balletuitvoering of schoolactiviteiten bij is. Die er altijd is als het er toe doet. Dit is een kwestie van goed plannen. Als ze ziek zijn ben ik alleen maar mama want zij hebben mij nodig en ik weet dat het zonder mij ook draait op de zaak.

Ik durf te zeggen dat ik mezelf nu een leukere moeder vind sinds ik mijn passie heb gevonden. Ik krijg er energie van en voel me gelukkig en straal dit ook uit. Sinds ik mijn eigen Curves heb, heb ik het gevoel dat ik alles uit het leven haal.

Kijk op www.buycurves.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.