Haal de Bezem door je hoofd!

door: Prema Devi Ishaya, www.brightpathconsultancy.com.

De lente is een feit! Voor veel mensen tijd om hun huis weer eens grondig schoon te maken, lekker te luchten en ruimte te creëren door oude spullen weg te doen. Niet alleen ons huis, ook onze computer krijgt zo nu en dan een flinke opschoon beurt. Oude documenten verwijderen we, de internet geschiedenis wordt gewist, harde schijf opgeschoond, etc. Het doel is dat het niet te vol komt te zitten met troep, niet vast loopt en dat er mee te leven/werken valt. De computer en het huis moeten bruikbaar zijn en daarom houden we beiden gezond door zo af en toe eens flink op te ruimen.

En wanneer heb jij voor het laatst je hoofd eens flink opgeruimd?!
Ontdaan van alle oude patronen en concepten, van waarheden die allang niet
meer bij jou passen? Voor veel mensen geldt: nooit. De mind, de geest wordt simpelweg vergeten.

 

De mind is een grote warboel waar vanaf je kindertijd al veel patronen, overtuigingen en concepten voort sluimeren. Veel van deze heb je al lang niet meer nodig, maar omdat ze nooit opgeruimd zijn, blijven ze daar nog steeds ‘rondhangen’ en veroorzaken ze ruis en drukte in je hoofd. Zonde en onnodig.

Het ego is een structuur die opgebouwd is om je aan te passen aan de wereld en de maatschappij. Toen je klein was volgde je de voorbeelden en gewoonten vanuit jouw omgeving om te overleven (en soms nu nog). De ego structuur bevat al die  waarheden, aannames en overtuigingen die je toen hebt opgeslagen, het was alleen  nooit de bedoeling dat dit ego tot ver na jouw puberteit zou blijven bestaan!

Het opschonen had moeten gebeuren na jouw puberteit, bij volwassen worden. De tijd dat je jouw waarheid uitvindt en al je oude patronen, concepten en overtuigingen die jou niet langer dienen, los kunt laten. Bij veel mensen is dit niet gebeurd.

Dus bij deze: haal de bezem door je hoofd! Laat de overtuigingen los die niet jouw waarheid zijn. Laat de onplezierige ervaringen die je gehad hebt, los. Zorg ervoor dat je een methode vindt die jou helpt ‘naar binnen te gaan’ om contact te maken met je Zelf om zo de ego-structuur die je niet langer nodig hebt, los te laten.

Door contact met je Zelf, laat alles ‘wat-niet-jou-is’ vanzelf los! Magic

Loslaten, bij je Zelf blijven en in het Moment leven, kan lastig zijn. Het is zo’n gewoonte geworden om je te identificeren met jouw ego (i.p.v je Zelf) en te leven vanuit de patronen en overtuigingen. Het is echter een gewoonte die aangeleerd is en die dus ook makkelijk afgeleerd kan worden. De Ishayas’ Ascension technieken doen het werk voor jou, simpel en snel.

© Prema Devi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.