Ziek

door Marielle Kleynjan, www.moem.nl.

Wat zeg je, P? Nieuwsbrief? Oh ja! Nieuwsbrief ja, ik heb dorst, had je nou al drinken gehaald voor me? Waar dan? Oh daar. Wat is dat? Nee dit vind ik niet lekker. Die rode limonadesiroop uit Frankrijk wil ik. Nieuwsbrief. Wat moet ik dan vertellen? Dat ik ziek ben? Ehh. Oh ja, dat ik niet zo zielig ben als vorige maand. Ehh, behalve dat ik dan nu weer griep heb. Ze moeten wel denken dat ik een enorme kneus ben, die vrouwen. Oh ben je daar eindelijk met mijn drinken. Er zit geen ijsklontje in! Ja, dat wil ik want ik heb het warm! Okee, kan ik weer verder typen even.

Ik ben dus helemaal niet meer zo zielig want ik heb mezelf na vorige nieuwsbrief meteen flink aangepakt. Mijn eerste opfris-rijles heb ik al achter de rug en ik blijk autorijden een stuk leuker te vinden dan twaalf jaar geleden. Ook heb ik al weer zwetend en kreunend mijn bekken-buik-billenoefeningen gedaan in een vrouwensportschool. En voor deze maand staan er al afspraken met een voice dialogue therapeute en een open dag van nog iets leuks in mijn agenda. Aan voornemens doe ik niet. Aan plannen maken wel!

Ha fijn, lekker koude limonade. Vergeet je de was niet uit de droger te halen? En neem je zo ook een paar crackers mee naar beneden? Misschien moet ik toch wat eten. Wat? Dan loop je toch gewoon twee keer? Pfff. Waar was ik. Oh ja.

Ik heb zo’n zin zin in al die dingen die ik voor dit jaar heb gepland. Nog meer plezier maken voor mezelf en voor iedereen die workshops en cursussen wil volgen met mij. Drie nieuwe cursussen al in het eerste half jaar! Ja, hier wordt gewerkt! 😉 10x Meer Plezier-3 begint 12 januari. Drie keer per jaar zal ik dus drie cirkels tegelijk gaan leiden. Meer Plezier voor mij dus ook! In maart heb ik een leuke workshop samen met Cora Emens gepland. Ik kijk er naar uit als naar een feestje! En in april geef ik samen met Saron Petronilia een nieuwe vrouwenworkshop die helemaal past bij Moem. Die workshop heet “Je Lust en je Leven” en zo voelt dat voor mij ook helemaal; Moem is mijn lust en mijn leven.

Nou zo voelt het dus nu alleen heel even niet want ik voel nu alleen maar mijn hoofd bonken. P!!! Kun je de droger nu eindelijk eens uitzetten? Ik word gek van dat geluid en ik droom rare dromen ervan. Heb je die crackers bij je? Gatverdamme dat smaakt helemaal niet lekker. Blehh. Hebben we wat anders in huis dan dit? Nee? Fijn dat Albert Heijn nu ook op zondag open is hè! Eens kijken, waar kan ik verder over schrijven. Oh ja.

Behalve plannen maken, werk ik ook mijn verlanglijst bij voor het nieuwe jaar. Wat heerlijk om te zien wat ik allemaal afgelopen jaar heb mogen ontvangen. Kadootjes uit onverwachte hoeken, lieve mails met complimenten en lieve woorden, heel veel kerstkaarten, nieuwe vriendinnen en hernieuwde vriendschappen met een oude vriend en vriendin, het Strip je vrij-boek is uitgekomen en ik kreeg de kans om columniste bij Santé te worden. Vanaf het februarinummer (vanaf half januari in de winkel) kun je dus ook elke maand een column lezen van mij in de Santé! Zo kan ik nòg meer Plezier, Zusterschap, Eigenliefde, Girlpower en het belang van Lusten en Verlangens verspreiden onder nòg meer Glorieuze Vrouwen in wording. Want als je weet wat je wilt en je vraagt dat op een fijne manier en je toont je dankbaarheid, ook al is het niet precies wat je dacht dan krijg je bijna altijd wat je wilt! 😉

Wat zeg je P? Dat ik dat zelf ook eens moet doen? Wat? Me gedragen als zo’n Glorieuze Vrouw? Ja sorry hoor, maar ik ben nu ziek !

Liefs, Marielle

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.