WINACTIE: 1 X mini-vibrator Lelo Alia t.w.v. 84 euro

Klein maar fijn gaat zeker voor Lelo Alia op. Deze kleine, maar sterke dame is ontworpen voor clitorale stimulatie, en is geschikt voor zowel de eenzame uurtjes, als de intieme nachten samen met je partner. De Alia is gemaakt van de beste siliconen, is waterdicht, en daarmee geschikt voor de verkoelende sensaties van de douche, of van het bad.Wil jij deze Lelo Alia winnen? Lees snel verder!

Wil jij deze mini vibrator winnen? Mama’s mag er één weggeven! Stuur vóór 25 februari 2011 een mailtje met jouw naam, adres en e-mail o.v.v. ‘Lelo Alia vibrator’ naar info@mamas.nl. Let op! Alléén abonnees van de gratis Mama’s nieuwsbrief maken kans om te winnen, dus meld je snel hier aan!

Meer over Lelo Alia
Vergis je echter niet in haar grootte, want de Alia beschikt over een geweldige vibratie, die krachtig genoeg is om zelfs de meest veeleisende gebruiker een goddelijk moment supreme te bezorgen! De Alia beschikt over zes verschillende modi, en de triller is traploos instelbaar, naar wens van haar gebruiker. De Alia wordt geleverd in een uiterst luxueuze verpakking, en wordt becomplimenteerd door een satijnen tasje, een oplader, een beknopte handleiding, en een broche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.