Home / Mooi & Gezond / Natuurlijke kleuren, beter voor je haar: WeColour

Natuurlijke kleuren, beter voor je haar: WeColour

(advertentie)
Natuurlijke kleurenWECOLOUR: mooi geverfd én gezond haar met deze professionele haarverf voor thuis. Mooie natuurlijke kleuren.

Mooi geverfd haar zónder PPD

Wil je er geen uren voor uittrekken om naar de kapper te gaan maar wel mooi geverfd haar? Of verf je je haar eigenlijk liever niet vanwege alle chemische stoffen die in haarverf zitten of omdat je allergisch bent voor haarverf? Probeer dan WECOLOUR haarverf voor thuis. Dat is een zo puur mogelijke haarverf met veel minder chemicaliën dan de meeste verf van de drogist. Zo kun je, wanneer het jou uitkomt, op een gezonde manier je haar verven met 100% grijsdekking.

Pure kwaliteit, dat merk je!

Die goede dekking komt doordat de verf en het pigment van hoge kwaliteit en zo puur mogelijk is. En dat merk je aan de conditie van je haar. De mensen van WECOLOUR hebben namelijk écht verstand van haar en het kleuren ervan. WECOLOUR is dierproefvrij.

Bestel eenvoudig online, geen verzendkosten

WECOLOUR kun je online bestellen. Een pakketje past door je brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Als je voor 16:00 uur bestelt (op werkdagen) wordt jouw haarkleur dezelfde dag nog verzonden.

20 natuurlijke kleuren

Er zijn nu twintig mooie kleuren verkrijgbaar. In je pakket haarverf vind je een heel duidelijke gebruiksaanwijzing, handschoenen, een handige verfkwast en een sachet shampoo en conditioner. Je haar is zacht, voelt gezond aan en ruikt heerlijk.

Haarkleuradvies

Heb je vragen over het kleuren van jouw haar, bijvoorbeeld over het kiezen van een kleur? Probeer onze kleuradviestool of kijk bij de FAQ’s op onze website. Heb je andere vragen, neem dan contact op. We voorzien je graag van een persoonlijk, professioneel advies!

Gratis tester bij allergie

Wecolour_haarverfBen je allergisch of bang dat je allergisch bent voor haarverf? WECOLOUR haarverf bevat geen PPD en ammonia. We hebben veel tevreden gebruikers die allergisch voor haarverf zijn, maar onze verf wél verdragen. Voor de zekerheid kun je eerst een gratis tester in jouw kleur aanvragen.

Wil je WECOLOUR een keer proberen? Bestel voor slechts €9,95 inclusief verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *