Even weg

door Marielle Kleynjan, www.moem.nl.

Ik moest gewoon even weg. Zoveel niet-sappige dingen had ik achter de rug dat mijn benzine echt op begon te raken. Het was tijd om te tanken. Daarbij kwam ik er ook nog eens achter dat P wel twee keer per jaar wat leuks gaat doen met vrienden en dat ik eigenlijk sinds eind 2003 geen nacht meer zonder hem van huis was geweest!

En tot mijn schaamte moest ik ook nog eens toegeven (in een cirkel bij de laatste Strip je Vrij van Joyce en mij samen) dat ik sinds ik mijn bedrijf was begonnen, bijna vijf jaar geleden, ook nog nooit zonder laptop was weggeweest. Altijd zorgde ik ervoor dat ik bereikbaar was. Hier moest even verandering in komen. Ik kan natuurlijk wel vertellen aan andere vrouwen hoe goed je voor jezelf moet zorgen maar ik was dit beetje zorg voor mezelf helemaal vergeten.

Met een lieve vriendin, die ook erg toe was aan een mini-break, vertrok ik voor drie dagen naar Domburg in Zeeland. En wat was het heerlijk! Het weer was geweldig, het hotel ook en het culinair arrangement wat ik geboekt had zorgde er helemaal voor dat al mijn zintuigen geprikkeld en verwend werden. Even helemaal niets, alleen maar zon, zee, duinen, eten, drinken, kletsen, lezen en een beetje shoppen.

En nu ben ik er weer klaar voor. Eerst nog met wat tegenzin natuurlijk maar zoveel leuke en enthousiaste vrouwen hebben zich aangemeld in die paar dagen voor de laatste workshops van dit seizoen dat het vanzelf wel weer gaat kriebelen. Leuk! Weer aan het werk! Ik zit weer vol, vol van alles, van zon, lekker eten en mezelf. Zelfs het feit dat het nu niet zo heel lang meer duurt voordat P twee maanden weg gaat met de motor door Europa brengt me niet meer van mijn stuk. Ik ga zoveel leuke dingen doen met al die geweldige vrouwen; ik heb geen tijd om hem zo erg te missen, denk ik. En ach, het is maar twee maanden. Daarna is het zomer en kunnen we weer samen genieten van zon, zee, rust en lekker eten. Samen bijkomen, elkaar vertellen wat we allemaal beleefd hebben en heerlijk samen vrijen en weer samen zijn. Ik had het niet gedacht maar die paar dagen met die vriendin aan zee hebben me ook weer meer bij mezelf gebracht. Ik voel me vol genoeg om een eventuele leegte straks met gemak te kunnen vullen. Goed gedaan Marielle!

 

liefs, Marielle

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.