Tassen: Wat vind jij de leukste tas?

door: Vivienne Westerhoud. Tassen, veel vrouwen zijn er gek op. Ik denk dat tassen -net als schoenen trouwens- elke vrouw wel blij kunnen maken. Natuurlijk heb je er meer dan één van nodig, want je kunt niet bij elke gelegenheid met dezelfde tas verschijnen. In de zomer draag je een andere tas dan in de winter. Op een feestje een andere dan naar je werk. Dus gelukkig mag je jezelf af en toe een tas cadeau doen. Gewoon omdat je die nodig hebt! Ik heb wat leuke exemplaren uitgezocht op de website van V&D. De website van V&D is momenteel wegens faillissement buiten gebruik. Maar misschien vind je ze in een van de winkels van V&D, want die zijn nog gewoon open! Ze hebben altijd ruime keuze. Verschillende merken, kleuren, maten, prijzen en stijlen. Voor elke gelegenheid een tas! Deze tassen vind ik zelf mooi. Welke tas zou jij kiezen? Ik ben wel benieuwd welke tassen jij mooi vindt!

Tassen om te kiezen

Welke zou jij kiezen? Ik heb wat verschillende stijlen gekozen. Ik zou ze niet allemaal zelf kopen, maar ze hebben wel allemaal iets heel leuks. Als je op zoek bent naar een mooie tas, bedenk dan goed wat jij echt mooi vindt. Je hebt de tas immers bijna elke dag aan je arm hangen. Ik ben zelf vooral gek op grote ruime tassen, waarin ik veel spullen mee kan nemen. Mijn laptop moet erin passen en eventueel een extra trui in koude dagen. Verder vind ik echt leder het allermooist. Natuurlijk is dat wat duurder, maar dan spaar ik liever voor de ideale tas dan genoegen te nemen met minder. Voordeel van lederen tassen is dat ze zo lekker lang mooi blijven. Laatst haalde ik van jaren geleden een leren rugzakje van zolder, die nu af en toe goed van pas komt. Rugzakjes mogen weer en het leer is nog steeds mooi. Wat vind jij mooi en handig?

1. bordeaux laklederen tas met motief
2. Witte tas met strik
3. Clutch zilvergrijs
4. Bruine lederen rugtas
5. Bruine suede schoudertas
6. Zwart lederen ‘dokterstas’
7. Roze handtas
8. Stoere buideltas blauw motief
9. Sportief blauwe tasje
10. Patchwork suede tas

lederen tas tassenleuke damestas met strikclutchhandtasWelke tas vindjij het mooistroze handtasblauwe tassportieve damestassenhippietas dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *