Trouwjurk kiezen voor jouw droombruiloft

Trouwjurk kiezenGa jij trouwen? Is de datum bekend? Dan ben je waarschijnlijk al begonnen met de organisatie van het feest. De mooiste dag van je leven misschien wel. In elk geval de meest romantische dag. En als je het goed regelt, de feestelijkste en gezelligste dag. Hoe zorg je ervoor dat jullie daar ontspannen van kunnen genieten met familie en vrienden. En heb je al kinderen? Geef hen dan ook een mooie rol in de ceremonie en de feestelijkheden.

De juiste locatie vinden

lange witte trouwjurk straplessAls je gaat trouwen is het belangrijk dat je goed met je partner overlegt wat voor hem of haar en voor jou de mooiste dag inhoudt. Er zijn zoveel details waar je over na kunt denken in de organisatie van jullie bruiloft. Maar om te beginnen moet je de grote lijnen bespreken met elkaar. Kaders aanbrengen. Wat vinden jullie belangrijk. Welke sfeer moet de dag krijgen. Moet het groots en meeslepend, of mag het klein en intiem? Kiezen jullie een locatie in Nederland of gaan jullie trouwen in dat kleine romantische dorpje in Italië? Zodra de grote lijnen duidelijk zijn kun je de dag of meerdere dagen van jullie bruiloftsfeest verder in gaan kleuren. Wie nodigen jullie uit, wat staat er op het menu en welke muziek speelt er op het feest? Waar vind je de mooiste trouwjurken? En wat voor schoenen doe je aan?

Trouwjurk kiezen

korte trouwjurkEen trouwjurk kiezen, neem daar ook de tijd voor. Als je een trouwjurk gaat kopen, waar let je dan op? Veel trouwjurken zijn lang en strapless. Daarmee kun je werkelijk als een prinses voor de dag komen op jouw bruiloft. Maar denk ook aan comfort en zorg dat jij je vrij kunt bewegen. Misschien kies je daarom toch voor een jurk met een mouw en schoenen met een wat lagere hak. Je wilt je immers wel vrij kunnen bewegen op je grote dag. De meeste bruidjes trouwen in een witte lange jurk, maar je kunt ook kiezen voor een kort model in je lievelingskleur. Onthoud goed dat het jouw dag is. En die van je partner natuurlijk. Dus jullie mogen kiezen hoe je het hebben wilt. Neem de tijd voor de organisatie en vraag vrienden en familie om hulp. Door anderen deelgenoot te maken van jullie grote dag, maak je er voor veel mensen een mooi feest van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *