Home / Mode & Stijl / Rugzak als handtas, die is weer helemaal terug!

Rugzak als handtas, die is weer helemaal terug!

Rugzak als handtas

rugzakEen jaar of vijftien geleden was je helemaal hip als je een rugtas gebruikte in plaats van een handtas. De mode was wat stoerder en praktischer dan de afgelopen jaren. Alleen de meer alternatieve dames met geitenwollen sokken bleven hun rugzak trouw. Voor het gemak en ook voor de duurzame uitstraling. Want als iets nog niet kapot is, gebruik je het gewoon. Of het nu mode is of niet. Maar dames opgelet, rugzakken zijn weer voor iedereen! Zelf heb ik mijn lederen rugzak, waar niets mis mee was weer uit de mottenballen gehaald. Maar er zijn ook wel heel veel mooie, leuke en hippe alternatieven te koop!

Op wereldreis

the North Face rugzakMet deze rugzak van The North Face geef je de indruk dat je op wereldreis gaat. En het staat je natuurlijk het beste als je dat ook daadwerkelijk gaat doen. Of je koopt deze tas alvast om in de stemming te komen en jouw droomreis rustig uit te kunnen stippelen.

Verantwoord en duurzaam

Rugzak damesDeze rugtas van FjallRaven heeft een duurzaam imago. De producten van dit outdoor merk zijn ethisch geproduceerd van duurzame materialen. Wie voor deze rugzak kiest, kan maar beter ook het afval goed scheiden en zuinig omspringen met energie. En willen we dat niet allemaal? Misschien wil je wel beginnen met deze tas. Gewoon omdat je ‘m mooi vindt en omdat je ermee in de zon en in de regen kunt lopen.

Stijlvol van leder

Deze rugtas van het merk Castelijn & Beerens is een juweel voor het oog. Ook de kwaliteit is bij dit merk altijd gegarandeerd. De eenvoudige vormgeving geeft ook deze tas een tijdloos karakter. En dat is maar goed ook, want deze gaat jaren mee. Hier kun je elke dag en overal mee verschijnen. Deze staat mooi bij een zakelijke outfit naar je werk. Maar ook als je gaat shoppen of uit gaat met vriendinnen, is deze tas erbij. En het leuke van leder is dat dit materiaal -door intensief gebruik- met de jaren mooier wordt.

Kijk op de website van Bagageonline en zoek de rugzak waar jij wel mee gezien zou willen worden! Laat je het ons weten door hieronder jouw favoriet te delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *