Home / Mode & Stijl / Herenkleding kopen voor je man, doe jij dat nog?

Herenkleding kopen voor je man, doe jij dat nog?

Herenkleding kopen

herenkledingNog geen vijftig jaar geleden was het heel normaal dat vrouwen de kleding voor hun man kochten. Sommigen legden zelfs het setje van de dag al netjes klaar, zodat hun man het alleen maar aan hoefde te trekken. Veel mannen hielden zich er verder niet mee bezig. Zij werkten fulltime, keken voetbal en knutselden aan auto’s. En natuurlijk keken zij naar vrouwen. Er is veel veranderd in relatief korte tijd. Mannen besteden meer aandacht aan hun uiterlijk. Gebruiken dagcrème en durven toe te geven als zij niets om auto’s, vrouwen of voetbal geven. Mannen zijn vrijer geworden om te laten zien wie zij zijn. Wij zijn benieuwd hoe dat bij jou thuis gaat. Is herenkleding kopen voor je man een onderdeel van jouw tijdsbesteding?

Mode voor de man

Heb jij zo’n man thuis, die goed op de hoogte is van de laatste mode en weet welke herenkleding hij wil? Heeft hij gevoel voor stijl en weet hij precies wat hij bij welke gelegenheid aan kan trekken? Dan koopt hij waarschijnlijk zelf zijn overhemden, broeken en schoenen wel. Er zijn ook mannen die gewoon kiezen voor een merk. En waar dat merk voor staat. Zij kiezen bijvoorbeeld voor McGregor. En gaan er dan vanuit dat alles van dat merk wel goed is. Omdat het past bij hun imago. Daar komen ze ook heel goed mee weg.

Experimenteren iets voor hem?

Draagt jouw man spijkerbroeken met gaten erin? Een legergroen jack met een cap op zijn hoofd? Loopt hij op gympen? Of is hij trouw aan zijn van Bommel schoenen? Of probeert hij ook wel eens een overhemd met print in plaats van strepen of ruiten? Er zijn steeds meer mannen, die het wel belangrijk vinden wat zij aantrekken. Die gevoelig zijn voor wat ze in de mannenbladen lezen en op internet tegen komen. Kopen ze die herenkleding dan zelf? Vragen ze eerst hun vrouw om advies? Of ben jij als vrouw degene die het initiatief neemt de herenkleding uit te zoeken en te kopen. Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *