Home / Mode & Stijl / Duurzame wollen sloffen van Tuflaa, lekker warm

Duurzame wollen sloffen van Tuflaa, lekker warm

Warme winter sloffen

duurzame wollen sloffenDuurzame wollen sloffen voor de feestdagen? In een dorpje in de bergen van Oostenrijk bevindt zich een klein familiebedrijf dat al vier generaties lang op ambachtelijke wijze huttensloffen, ook wel hüttenschuhe genoemd, maakt. Door de aandacht en liefde die in elk paar sloffen wordt gestoken, zijn Tuflaa sloffen uniek. Een plezier aan je voeten. Bijzonder is dat ze nauw om de voet sluiten en daardoor als gegoten zitten. De sloffen zijn gemaakt van gebreide wol welke geverfd en vervilt wordt. Tot slot wordt de bovenkant met de hand met een kruissteek vastgezet aan de lederen zool.

Duurzame wollen sloffen

Tuflaa sloffenTuflaa sloffen worden met de hand gemaakt van zuiver scheerwol met een zool van Italiaans rundleer. Doordat ze met de hand afgewerkt worden is geen paar hetzelfde. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: groen, grijs, zwart, rood, wit en blauw. Tuflaa sloffen zijn er voor klein en groot, van maat 20 tot maat 50. Ze worden op een maatschappelijk verantwoorde manier gemaakt en bevatten geen schadelijke stoffen.

Uniek en aangenaam voor de winter

Ieder paar Tuflaa sloffen is uniek en ze zijn een plezier aan je voeten. Als je ze voor het eerst aantrekt zitten ze heerlijk strak om je voeten. De handgemaakte sloffen vormen zich naar je voeten en zitten al gauw als gegoten. Tuflaa sloffen zijn heerlijk warm en bijzonder aangenaam aan je voeten. Door de leren zool gaan de sloffen lang mee. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor ook niet statisch geladen wordt. De duurzame wollen sloffen van Tuflaa zijn onmisbaar in de koude wintermaanden en gewoon heerlijk om te dragen in de herfst en het voorjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *