Blazers en jasjes voor de winter

Blazers en jasjesWaren het voorheen korte jasjes, colberts of blazers en in andere jaren juist alleen lange blazers, waarmee je je met goed fatsoen vertonen kon? De laatste paar jaar lijkt het wel of alles kan. Als je maar je eigen stijl kiest. Dat geeft veel vrijheid als het gaat om welke kleding je dragen kunt. Je draagt als het ware vooral jezelf uit. Zoals bijvoorbeeld blazers, jasjes en colberts. Je kunt je helemaal uitleven! Ruime keuze is leuk, maar wat moet je kiezen? Kijk vooral wat jou goed staat! Let op kleur, model en stijl en laat de blazer of het jasje jouw positieve kanten benadrukken.

Blazers en jasjes in alle soorten

Yaya blazerAls je blazers en jasjes bekijkt zul je zien dat zij in alle soorten en maten te koop zijn. Korte strakke modellen. Met of zonder revers. Lange wijdere blazers geven een wat losse stijl afhankelijk van het materiaal. Lang kan ook heel chique zijn zoals deze blazer (rechts) zonder revers van het merk Yaya.

En deze twee korte blazers (onder) van het merk Geisha, die op zich een nette uitstraling hebben, maar door het materiaal een stoere uitstraling krijgen.

geisha-blazergeisha-blazer2

Ruime keuze in modellen en materialen

Model en materiaal zijn twee factoren om rekening mee apanage-blazerte houden als je jouw blazer kiest. Heb je een stevige boezem? Kies dan bij voorkeur geen jasjes met korte revers of een borstzak. En kies geen dikke wollen stoffen, hoe leuk die ook zijn! Maar kies dan liever aansluitende dunnere materialen zonder te drukke prints. Ben je klein? Kies dan voor een kort jasje en niet te grote print. Erg leuk vind ik ook de dikke wollen bontjes. Ik vind deze trouwens wel alleen mooi op lange, slanke dames. Zoals deze lichtblauwe van het merk Apanage (rechts).

En verder kunnen we ons allemaal uitleven en kiezen voor de meest prachtige materialen op simpele modellen. Zoals van de merken Bloomings, Vila en Gerry Weber en G star (onder). Sommige stoer, andere chique. Welke vind jij het mooist?

bloomings-blazer
Bloomings blazer
vila-blazer
Vila blazer
g-star-blazer
G star jasje
gerry-weber-jasje
Gerry weber jasje
gerry-weber-lange-blazer
Gerry Weber lange blazer
gerry-weber-jasje
Gerry Weber jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *