4 Schoenentrends voor mamas zomer 2016

Door: Vivienne Westerhoud.

4 Schoenentrends voor mamas

sneakers voor mamasWat zijn de schoenentrends voor mamas in de zomer 2016? Loop je er nog goed bij? De trend voor de gemakkelijke sneaker nog niet helemaal voorbij. En gelukkig maar, want wat lopen die toch heerlijk soepel. Als jonge of iets oudere mama zijn toch je voeten en benen vaak moe van de lange dagen. En als je kindje nog klein is en je rent er de halve dag achteraan om het te behoeden voor ongevallen, zijn sneakers een geschenk uit de hemel! Maar als je naar je werk gaat, of een avondje uit, wil je toch ook wel eens wat anders. Op de frissere dagen zijn mooie zomer laarzen bijvoorbeeld echt fijn om te hebben. En op hele warme dagen zijn open schoenen heerlijk om te dragen. Ik heb wat leuke modellen voor je uitgezocht op het internet. Ik houd zelf wel van opvallende schoenen. Ik houd mijn kleding graag neutraal en zonder prints, ook al zijn de prints nu superhot! Dus leef ik me graag uit met mooie schoenen. Laat je mij weten wat jij het liefste draagt?

Schoenentrends voor deze zomer voor mama’s, die comfort met een hip uiterlijk willen combineren zijn deze schoenen een goede keuze:

Trend #1: Mooie sandalen

sandalen voor mamasHet vrouwelijke sandaaltje is weer helemaal terug. Met platte zool of met een mooie plateau-hak. Ze mogen simpel en plat, maar ook glitter en bling bling aan de schoenen zijn geoorloofd. Ze zijn hipper dan ooit! En de platte variant draagt jou heerlijk comfortabel de zomer door.

Trend #2: Ouderwetse pumps

pumps voor mamasOok de pumps zijn weer helemaal goed om te dragen dit jaar. Kies je voor een hoge smalle hak voor een feestje of een wat bredere hak voor meer balans? Het maakt niet uit. Ze zijn er in alle kleuren en smaken en de neus mag rond of puntig zijn. Kies voor kleur of een leuke print!

Trend #3: Cowboy boots

schoenentrends voor mamascowboy boots voor mamasCowboy boots, schoenen met Spaanse invloeden en Mexicaanse sandaaltjes: dit seizoen is geïnspireerd door talloze culturen en windstreken en draait allemaal om het combineren van verschillende kleuren, texturen en laagjes. De stoere cowboy boot gecombineerd met een leuke jurk met print is dus helemaal goed!

Trend #4: Plateau zool

plateau schoenenPlateau- of ook wel platform schoenen genoemd; ze mogen ook deze zomer weer. Hoog, hoger, hoogst: de overtreffende trap is dit seizoen dé key voor een spannend platform schoentje. En ook al lijken ze hoog en dus niet comfortabel, deze plateau’s lopen echt gemakkelijk, omdat je voeten niet in alle bochten hoeven. Dus geen zere voeten, alleen een klein beetje balans gewenst!

Er is dus gelukkig weer keuze genoeg, zonder uit de toon te hoeven vallen. Er mag veel in vorm, kleur en materiaal. En je kunt het jezelf comfortabel maken. Heerlijk shoppen dus deze zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *