Recept: Pasta met sardientjes en groenten

Door: Irene van Gent, allesovereten.com Dit is een bijzonder gemakkelijk gerecht. Het ontstond omdat ik helemaal geen inspiratie had en maar wat dingen uit de supermarkt mee nam. Het bleek een goede smaakcombinatie dus, vandaar dat ik het recept graag met jullie deel. Heb je geen tijd en wil je toch lekker en gezond? Dit is er weer een!

Ingrediënten (4 personen): 3

blikjes sardientjes (smaak naar keuze, ik gebruikte met spaanse peper, wat het gerecht lekker pittig maakte)
2 courgettes in stukjes gesneden
2 aubergines in stukjes gesneden

350 à 400 gram pasta olijfolie
zout

Kook water voor de pasta en doe de pasta erbij als het water kookt. Verwarm dan in een andere pan de olijfolie en voeg de aubergine en courgette toe. Als deze bijna gaar zijn voeg je de sardientjes toe en maak je deze warm. Als alles gaar is voeg je de uitgelekte pasta toe, even roeren en serveren maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *