Zo dochter, zo moeder…

Moeders van tegenwoordig zijn hip en willen steeds meer op hun dochters lijken. Ze dragen dan ook graag dezelfde kleding als hun jonge mini-me’s. Madonna snuffelt bijvoorbeeld vaak bij dochter Lola in de kast. En niet alleen kleding, maar ook schoenen, sieraden en tassen worden gedeeld. Geen wonder dus, dat veel moeders de hippe kindertassen van tegenwoordig ook erg kunnen waarderen. En daar spelen de twee  nederlandse merken Zebra Trends en De Kunstboer met hun tassencollecties goed op in.

Bling bling safari
Elk seizoen ontwerpt het merk Zebra Trends een nieuwe collectie met mooie prints. De tassen van Zebra Trends zijn erg girly en bling bling door gebruik van glitter, zilver en goud. Dit seizoen zijn de stoere Zebra Prints, girly Flower en bling bling Zilver tassen nieuw in de collectie. Deze hippe Zebra Trends tassen zijn erg gewild bij moeders én dochters!

Hip tasje voor kinderenKitchy & cute
Jim de Boer, alias “De Kunstboer” is het creatieve brein achter het gelijknamige nederlandse merk. De tassen van De Kunstboer zijn ontworpen in een typische kitscherige Kunstboer-stijl met kekke prints. Deze stijl is te omschrijven als “glitter&glamour, kitchy&cute” en daar houden wij van! En de jongensmoeders shoppen naast die leuke tas voor zichzelf meteen een stoere boybag mee voor hun zoon.

Shop nu deze fantastische kindertassen in de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.