WINNEN 5X gadgets van de film De Vijf Legendes!Winnaars zijn bekend!

Sinds 24 november is de nieuwe film van DreamWorks Animation RISE OF THE GUARDIANS / DE VIJF LEGENDES in de bioscoop te zien! De Nederlandse stemmencast is intussen bekend: Jack Wouterse als Noord, de Kerstman, Bracha van Doesburgh  als Tandenfee, Vincent Croiset als  Git(Zwart), Mark Rietman als Paashaas en Bas Muijs als Jack Vorst. WINNEN Mama’s mag 5X pakket ‘De Vijf Legendes’ weggeven met een glitterpen, horloge, schrijf set & Kerstboom hanger! Lees verder voor meer fotos! De winnaars van deze prijs zijn: J. Donkers uit Breda,  C. Hoogvorst uit Nieuw-Vennep,  N. van der Stap uit Schiedam,  J. Schulting uit Ruinen en  E. Wels uit Venray. Gefeliciteerd en veel plezier ermee! Rise Of The Guardians © 2012 DreamWorks Animation L.L.C.

DE VIJF LEGENDES vertelt het verhaal van een groep helden, ieder met een bijzonder talent. Wanneer de boosaardige geest Git (Zwart) de aarde bedreigt, moeten de Vijf Legendes voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan. Samen moeten ze de fantasie en dromen van kinderen over de hele wereld beschermen. RISE OF THE GUARDIANS / DE VIJF LEGENDES draait vanaf 24 november in de bioscoop in de originele en Nederlands gesproken versie. Ook in 3D! www.riseoftheguardians.nl www.devijflegendes.nl www.facebook.com/GuardiansNL www.devijflegendes.hyves.nl WINNEN? Klik hier!

3 reacties

  1. dit zijn dingen waar je een kind echt blij mee maakt(maar ook zijn moeder!)

  2. mijn zoontje zou dit echt een gaaf kado vinden we hebben het niet breed dus het zou erg goed uitkomen onder de kerstboom

  3. Supergraag doe ik mee aan deze gave prijsvraag. Het is mijn kleinzoon Kaz zijn lievelings cadeau voor de Kerst zegt hij, dus om doet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.