WINNEN 4X Haai Five nu op DVD & Blu-Ray, winnaars zijn bekend!

Haai Five is een echte film voor het hele gezin die laat zien hoe belangrijk familie en vriendschap is. Na Nemo zijn er nu Pup en Julius die op avontuur gaan. Dompel je onder in het spannende avontuur van Pup en Julius die opzoek gaan in de grote mensenwereld naar haaieneieren. Wil jij deze DVD winnen? Mamas.nl mag er 4 weggeven! Klik hier om mee te doen en laat je gegevens achter.Als je meedoet meld je je automatisch aan voor onze gratis nieuwsbrief.  De winnaars van deze actie zijn: I. Wawoe uit Heerhugowaard,  J. Sauren-Bertrand uit Sittard,  Familie Jonker uit Oude Pekela,  M. Jaas uit Zuid-Scharwoude.

Als duikers haaieneieren van Pup zijn koraalrif stelen, besluit het kleine haaitje om zijn broertjes en zusjes te gaan redden in de grote mensenwereld – hoe moeilijk en gevaarlijk dat ook zal zijn. Zijn missie brengt hem op het land, waar één groot avontuur op hem staat te wachten. Een wereld vol schoonheid maar ook vol gevaar en dat het zo spannend zou zijn, had bamboehaai Pup in zijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen.

Wil jij deze DVD WINNEN? Mamas.nl mag er 4 weggeven! Klik hier en doe mee!

Julius en Pup zijn beste vriendje en de grote stoere haai Julius, maakt zich grote zorgen over zijn vriendje Pup. Hij besluit zijn vriendje uit de handen van de mensen te gaan redden. Op weg naar de grote mensenwereld zit hij vol spanning, maar heeft hij ook enorme trek in kip. Hoe Julius aan land komt en uiteindelijk zijn vriendje redt en zijn honger in kip stilt, ondervind je in dit knotsgekke avontuur voor het hele gezin!

Regie: Goh Aun Hoe
DVD: adviesprijs EUR 14.99.- / Blu-ray: adviesprijs EUR 19.99.-

6 reacties

  1. De trailer belooft een hele leuke film, hopenlijk kunnen we hem gauw gaan bekijken

  2. Heel graag wil ik dit winnen voor mijn jongste twee kleinkinderen.

  3. Leuk leuk mijn dochter is al gek op nemo, sammy en dan past deze er perfect bij!

  4. Haaai! Ik doe ook mee 😀

  5. Ik zou graag meedoen voor de dvd!! Mijn zoontje vind het altijd erg leuk om smiddags een filmpje te kijken!

  6. Bianca Schonewille

    Leuk leuk!!Voor mijn kleine mannetje en mij!Even een rust moment….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.