Winactie: Helden van de Stad, JimJam TV voor kleine kinderen. Winnaars zijn bekend!

De pre-school kidszender JimJam presenteert “Helden van de Stad” – vanaf half mei op TV. “Helden van de Stad” vult kleine hartjes met liefde, samenwerking en behulpzaamheid! Helden van de Stad is de nieuwste kinderserie voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar die vanaf mei op het kinderkanaal JimJam televisie te zien zal zijn. Helden van de Stad is een educatieve 26 delige 3D-animatieserie waarin 32 verschillende hartveroverende autootjes de hoofdrollen vertolken. De serie legt de nadruk op vriendschap, samenwerken, het oplossen van problemen en dat iedereen een held kan zijn. Wil jij een leuk T-shirt & rugzak winnen van deze serie? Winnaars zijn W. Krings uit Mijdrecht, D. Wolf uit Eindhoven en K. Vanhoof uit Mol (B). Gefeliciteerd en veel plezier ermee!

 

Wil jij winnen? Rugzak winnenGratis Tshirt winnenWil jij een T-shirt en rugzak winnen van Helden van de Stad? Mama’s mag er 3 weggeven! deze actie is ten einde.

Helden van de Stad In mei beleeft Helden van de Stad z’n Nederlands gesproken première in Nederland en België. De 3D-animatieserie spreekt vooral kinderen van 3 tot 7 jaar aan en draait om thema’s als : vriendschap, problemen oplossen, heldendaden verrichten en natuurlijk veel plezier.  In Helden van de Stad kan iedereen een held zijn, als je elkaar maar helpt. Naast Helden van de Stad zijn ook Thomas en de Stoomlocomotief en Bob de Bouwer bekende JimJam series.

Deze tv-serie gaat over 32 schattige en charmante reddingsvoertuigen in een kleine stad waar iedereen een held is of een held kan zijn. Karakters als Paulie de politiewagen, Fiona de brandweerwagen en Alice de megafoon helpen mensen in de stad met het vinden van dieven, het blussen van branden en het oplossen van mysteries. Helden van de Stad brengt een positieve boodschap over met betrekking tot samenwerken. Door middel van samenwerken kunnen we de meest moeilijke problemen gezamenlijk oplossen!

JimJam JimJam is als pre-school TV-zender helemaal gewijd aan kleuters en hun ouders. Sinds de lancering in november 2006 is JimJam te zien in meer dan 60 verschillende landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika en heeft wereldwijd meer dan 17 miljoen abonnees. Voor ouders die kinderen een stimulerende, leuke en veilige omgeving willen bieden, is JimJam de ideale partner.

JimJam is een kanaal van de toonaangevende internationale zender Chello Zone en is te zien op UPC, Chello, KPN, Canal Digitaal en CAIWAY.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jimjam.tv

3 reacties

  1. De Ryck David

    superleuke actie !

  2. leuke actie

  3. Grant I. Willis

    Helden van de Stad is de nieuwste kinderserie voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar die vanaf mei op het kinderkanaal JimJam televisie te zien zal zijn. Helden van de Stad is een educatieve 26 delige 3D-animatieserie waarin 32 verschillende hartveroverende autootjes de hoofdrollen vertolken. De serie legt de nadruk op vriendschap, samenwerken, het oplossen van problemen en dat iedereen een held kan zijn. Het draait om thema’s als vriendschap, problemen oplossen, heldendaden verrichten en natuurlijk veel plezier. Naast Helden van de Stad kun je ook series als Thomas de Stoomlocomotief en Bob de Bouwer zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.