Toy Story 3 – persoonlijkheidstest

Verheug je alvast op de terugkeer van de geliefde personages van Toy Story deze zomer:  Woody, Buzz, Jessie, Rex en Mr. en Mrs. Potato Head, en ontmoet dan ook de nieuwe personages Ken, Mr. Pricklepants, Buttercup en Lots-O’-Huggin’ Bear! Op welk personage lijkt jouw kind het meest? Daar kun je achter komen door mee te spelen met deze quiz over de karakters van Toy Story 3!

1.      Wat doe je het liefst na schooltijd?

a.      Je vrienden ophalen om te gaan spelen
b.      Gaan winkelen op zoek naar kleren
c.      Een TV-programma over ruimtevaart bekijken
d.      Een knuffel krijgen van je vader of moeder

2.      Met welk woord zouden je vrienden jou beschrijven?

a.      Trouw
b.      Modebewust
c.      Dapper
d.      Lief

3.      Wat is je favoriete eten?

a.      Hamburger
b.      Salade
c.      Mars-reep
d.      Aardbeien

4.      Wat is je favoriete voorwerp?

a.      Een vest met koeienmotief
b.      Een shirt met luipaardmotief
c.      Een gordel met gereedschappen
d.      Een wandelstok

5.      Wat is je lievelingskleur?

a.      Geel
b.      Blauw
c.      Groen
d.      Roze

6.      Wat doe je het liefst?

a.      Paardrijden
b.      Surfen
c.      Karate
d.      Knuffelen

7.      Welke jongensnaam vind je het leukst?

a.      Tom
b.      Tim
c.      Michael
d.      Nico

8.      Bij je vrienden sta je bekend als:

a.      Verstandig
b.      Cool
c.      Avontuurlijk
d.      Aardig en lachend

En hoe heb je het er van afgebracht?

Bijna allemaal A: Jij bent Woody! Je bent iedereens favoriet, trouw aan je vrienden en ouders en je ziet het goede in iedereen. Iedereen ziet tegen je op want je bent een leider en je zorgt altijd dat er niemand alleen achterblijft. Je houdt waarschijnlijk van paardrijden en krijgt waarschijnlijk nog wel eens je eigen TV-show als je geluk hebt, hoewel je eigenlijk gewoon bij je familie en vrienden wilt zijn.

Bijna allemaal B: Jij bent Ken! Je bent super cool, altijd in voor plezier en een lolletje en altijd de eerste op de dansvloer. Je hebt een goede smaak en gevoel voor stijl, een grote verzameling kleren, en je vrienden zijn vast allemaal jaloers op jou vanwege de kleren die je draagt. Je maalt niet om vriendinnetjes, maar je zou op een goede dag als je het niet verwacht wel eens helemaal verslingerd kunnen raken aan een speciaal iemand!

Bijna allemaal C: Jij bent Buzz Lightyear! Je bent geestig en cool, en degene die iedereen als beste vriend wil hebben, omdat je dapper bent en het belangrijk vindt om je vrienden bijeen te houden. Je bent trots en gelooft dat je alles kunt bereiken als je je zinnen erop zet. Je zou wel eens kunnen merken dat je aanleg voor vechtsporten hebt en een talenknobbel, en dat vooral Spaans jou ligt.

Bijna allemaal D: Jij bent Lots-O’-Huggin’ Bear! Iedereen komt naar jou als ze overstuur zijn en behoefte hebben aan een luisterend oor en een knuffel. Je bent wijs en van je glimlach wordt iedereen vrolijker. Maar o wee diegenen die te ver gaan, die komen erachter dat je geen voetveeg bent maar dat je achter dat pluizige voorkomen wilskrachtig en vastberaden bent, weliswaar gewatteerd maar zeker geen watje!

Als je wilt zien hoe alle onze oude favorieten opschieten met de nieuwe personages en wilt zien wat voor avonturen ze samen beleven, ga dan naar de bioscoop om Toy Story 3 te zien vanaf 23 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.