Sophie de Giraf eindelijk verkrijgbaar in Nederland, schattig authentiek Frans speelgoed voor de hippe baby…

Sophie de Giraf komt naar Nederland! In Frankrijk is het schattige girafje al bijna 50 jaar lang baby’s favoriete speeltje;  9 van de 10 allerkleinsten zijn in haar thuisland onafscheidelijk met hun eigen Sophie. Ze is lief, zacht en biedt troost aan kleintjes bij opkomende tandjes. Sophie de Giraf is het enige bijtspeeltje op de markt gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is moeders veiligste keus. Al meer dan 30 miljoen kinderen wereldwijd hebben Sophie omarmd en nu is baby’s liefste vriendinnetje ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

De baby ‘must have’
De hippe Hollywood kroost van Nicole Richie, Isla Fisher en Kate Hudson is al gesignaleerd met een schattige Sophie. Martha Stewart, de Amerikaanse lifestyle-goeroe, vindt het girafje een absolute baby “must have”. Sophie de Giraf staat inmiddels ook veelvuldig in de Britse media en is vorig jaar uitgeroepen tot “Best Buy” door Practical Parenting Magazine.

100% retro, 100% duurzaam
Franse moeders kennen Sophie al sinds haar geboorte in 1961.  Sophie de Giraf is een echt retro-speeltje en wordt al generaties lang met de hand gemaakt in de Haute Savoie streek in Frankrijk. Sophie is 18 cm groot; haar lange nek en benen kunnen gemakkelijk worden vastgehouden in baby’s kleine handjes. Sophie ‘lacht’ wanneer baby haar stevig vastpakt. Het grappige piepende geluidje stimuleert de zintuigen. Sophie is een vertrouwd en herkenbaar vriendinnetje door haar opvallende stippen. Wanneer baby tandjes krijgt bieden de oortjes van Sophie verlichting, waardoor de kleine giraf ook favoriet is bij vele moeders. Helemaal veilig en duurzaam, gemaakt van natuurlijk rubber zonder PVC.

Meer dan een ‘yummie’ bijtspeeltje
Sophie de Giraf is sinds vorig najaar in Nederland exclusief verkrijgbaar via haar eigen webshop www.sophiedegiraf.nl, Klein Beginnen in Rotterdam en De Geboortewinkel in Amsterdam. Sophie de Giraf heeft ook drie vrolijke neefjes: Chan, Pie en Gnon. De champignon-vormige figuurtjes zijn in Canada razend populair met al meer dan 500.000 verkochte exemplaren. Echte ‘yummie mommies’ schaffen gelijk een hele Sophie de Giraf geboorte-uitzet aan van boxkleden, flesjes tot aan badspeeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.