Origineel Sinterklaas cadeau? Je vindt het hier!

De knikkerbaan met uitbreiding

Origineel Sinterklaas cadeauBij TrendySpeelgoed.nl vind je een origineel Sinterklaas cadeau. Neem nu bijvoorbeeld de Q-ba-maze knikkerbaan, een lust voor het oog om te zien. Mooi design, uniek bouwsysteem waarbij de knikkerbaan het niet wint op snelheid maar wel originaliteit want je kunt er mooie figuren mee bouwen. Met de grote stunt set of extra uitbreidingen kun je er nog allerlei noviteiten aan toevoegen. Basis set vanaf 24,95 verkrijgbaar bij www.trendyspeelgoed.nl.

Origineel Sinterklaas cadeau voor de kleintjes

Peuter speelgoedIets totaal anders maar niet minder leuk is het speelgoed van het merk Fat Brain Toys. Een Amerikaans merk waarbij toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van het kind op nr 1 staat. Koop je speelgoed van dit merk, dan weet je zeker dat je kind er iets van leert of bijvoorbeeld zijn motoriek of concentratie mee oefent. Fat Brain Toys heeft speelgoed vanaf de babyleeftijd, is van super kwaliteit en het design is erg belangrijk. Allemaal speerpunten die wij als TrendySpeelgoed.nl ook hoog in het vaandel hebben staan. Een voorbeeldje uit dit assortiment is het leuke toren stapelspeelgoed Tobbles Neo. Verkrijgbaar bij Trendyspeelgoed.nl voor 29,95

Educatief speelgoed

Educatief speelgoedToch meer op zoek naar educatief speelgoed? Ook dat vind je terug in het assortiment. Een voorbeeld hiervan is de cijferspelmat. Een soort twister waarbij de kinderen op handen en voeten sommen kunnen maken. Dat is weer wat anders dan saai op een stoel keersommen oefenen, toch? De praktijk heeft uitgewezen dat de kinderen dol zijn op deze cijferspelmat, die ook nog een zusje heeft. De letterspelmat. Beiden verkrijgbaar voor 24,95 bij www.trendyspeelgoed.nl.

Goede service voor elke Sinterklaas

TrendySpeelgoed.nl levert meer dan 800 artikelen uit voorraad dus snel in huis. Bij de bezorging kun je kiezen voor SameDayDelivery, maar ook je pakketje ophalen bij een PostNL punt. Of gewoon laten bezorgen op een specifieke dag wanneer het jou uitkomt. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail dan gewoon naar het team van TrendySpeelgoed.nl want buiten kantooruren wordt iedere e-mail zo snel mogelijk behandeld. Heb je nog geen inpakpapier in huis? Bestel dat er dan gewoon slim erbij. TrendySpeelgoed.nl is al 14 jaar een vertrouwd adres voor apart en uniek speelgoed dat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van ieder kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.