Opvoedcursus online: “Help, ik ontplof”

opvoedcursusOpvoedcursus online! van Tische Neve. Tischa Neve is kinderpsycholoog en opvoedkundige, bekend van tv. Zij wist zeker dat ze een hele relaxte moeder zou worden. Supergeduldig ook, net zoals in haar werk met kinderen en bijzondere kinderen. Een engelengeduld heeft ze dan. En bovendien wíl ze ook gewoon heel graag een moeder zijn die rustig en ontspannen reageert op haar kind. Omdat ze erin gelooft dat dát is wat werkt en goed is voor een kind. En toen kwam haar zoontje Dim.

Niemand kan je zo raken als je eigen kind

Tischa: “Vanaf het begin af aan heeft mijn lieve zoon mij een belangrijke les geleerd, namelijk dat een kind emoties bij je kan losmaken waarvan je niet wist dat je ze in je had. Beide kanten op: van heel verliefd tot heel boos of verdrietig. Niemand krijgt mij zo op de kast als mijn eigen kind.”
Daarom ging Tischa aan de slag. Met zichzelf en haar emoties. Met wat haar triggert. En dat heeft haar geholpen om haar zoon in veel gevallen het mooiste cadeau te geven: een ouder die de beheersing heeft om rustig te blijven en jou als kind te helpen als je het moeilijk hebt of het even niet meer weet.

Word een ontspannen ouder

Tischa: “Het is mijn missie om andere ouders te helpen en ze te leren hoe ze kunnen omgaan met hun emoties en die van hun kind. Daarom heb ik de online opvoedcursus “Help, ik ontplof” ontwikkeld. Een opvoedcursus online vol video’s met voorbeelden en uitleg, oefeningen, praktische tips en opdrachten. Voor iedereen die graag een ontspannen ouder wil worden, die rustiger reageert op de buien van haar kind.

Opvoedcursus online

Wat kun je verwachten van de opvoedcursus online “Help, ik ontplof”? In het kort:

  • cursus van zes weken
  • levenslang toegang
  • drie modules
  • toegang tot besloten Facebook Groep
  • persoonlijke online leeromgeving
  • zelf actief aan de slag
  • werkboek en bijlagen om uit te printen en te bewaren

Kijk voor meer informatie of om aan te melden op opvoedcursussen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.