Nurlaila Karim brengt eigen kinder-cd uit!

 Met nog slechts een paar weken te gaan voordat haar derde kindje wordt geboren, lanceert Nurlaila Karim – geheel in eigen beheer – een gloednieuwe kinder-cd! ‘Wereldse Kinderliedjes’ is een bonte verzameling van de mooiste liedjes uit alle werelddelen, die Nurlaila stuk voor stuk van een verrassende Nederlandse vertaling heeft voorzien. “Zingen is mijn lust en mijn leven. Met twee kleintjes – en nog eentje in mijn buik – doe ik dat de hele dag. En dan het liefst liedjes uit alle windstreken. Gewoon, omdat ik een ‘mix’ ben: half Surinaams, half Indonesisch en in Nederland geboren en opgegroeid”, vertelt Nurlaila enthousiast.

“Mijn kinderen krijgen dus veel mee uit verschillende culturen en dat is alleen maar leuk en leerzaam voor ze. Voor mijn schatjes Jay en Gaia zingend, kwam ik op het idee om deze cd te maken. In mijn internationale zoektocht ben ik allerlei prachtige liedjes op het spoor gekomen, die ik heb vertaald in het Nederlands. Zo worden de  liedjes van bijvoorbeeld Achmed en Fatima ook de liedjes van Mark en Marieke! Door ze spelenderwijs met elkaar te zingen, kunnen we nog dichter tot elkaar komen. Want deze ‘wereldliedjes’ zijn van ons allemaal”, verzekert de veelzijdige zangeres, die  voorheen jaren schitterde in hoofdrollen in grote Joop van den Endeproducties als ‘Miss Saigon’, ‘The Wiz’ en ‘Les Misérables’.

‘Wereldse Kinderliedjes’ is volledig in eigen beheer ontwikkeld en wordt uitgegeven door Nurlaila’s eigen label NU !K. “Echt superspannend, hoor, om na jaren van  ‘musicalgeweld’ iets te maken dat echt helemaal van mezelf is. Het begin van het  nieuwe jaar staat voor mij dus echt volledig in het teken van twee bevallingen: die  van mijn kinder-cd èn baby”, glundert de hoogzwangere oermoeder, die op 2 februari haar derde kindje verwacht. “Nog maar een paar dagen oud, kan 2010 voor mij dus al helemaal niet meer stuk…” De CD ‘Wereldse Kinderliedjes’ heeft een adviesverkoopprijs van € 14,99 en zal naast het reguliere kanaal ook verkrijgbaar zijn via www.wereldsekinderliedjes.nl en is online te downloaden via Nurlaila’s eigen downloadshop .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.